ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΑΣΑ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ

«Πρέπει να πολεμήσουμε για τη νίκη»

Αλλαγμένος θα εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ματς της σειράς κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα την Παρασκευή (15/04, 21:45), επεσήμανε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του «τριφυλλιού».

«Πρέπει να πολεμήσουμε για τη νίκη»

Ο Σέρβος τεχνικός ανέλυσε τα σημεία εκείνα που πρέπει ν’ αλλάξει η ομάδα, ώστε να πάρει τη νίκη και να κάνει το 1-1 στη σειρά, ενώ αναφέρθηκε και στις πιθανές απουσίες που θα έχει η Λαμποράλ Κούτσα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς:

«Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι παίξαμε κάτω από τις πραγματικές μας δυνατότητες. Ο μόνος δρόμος που υπάρχει εδώ στη Βιτόρια ώστε να καταφέρουμε το στόχο μας είναι να παλέψουμε σκληρά. Όλα τα υπόλοιπα λάθη που μπορεί να γίνουν είναι μέσα στο παιχνίδι, αυτό που οπωσδήποτε πρέπει να κάνουμε είναι να πολεμήσουμε. Αυτό είναι το νούμερο ένα ζητούμενο».

Για τις ενδεχόμενες απουσίες της Λαμποράλ Κούτσα: «Όπως και να έχει θα παρατάξει πέντε παίκτες στο παρκέ. Σε ένα παιχνίδι σαν αυτό θα πρέπει να πολεμήσεις σκληρά για να τα καταφέρεις. Η Λαμποράλ είναι μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικό ρόστερ και πολλούς διεθνείς παίκτες διαφορετικών εθνοτήτων. Έχει το Μπουρούση που είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Παίζει πολύ καλά εδώ. Χθες ήταν εξαιρετικός στο οργανωτικό κομμάτι δημιουργώντας για τους περιφερειακούς της ομάδας του».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την αγωνιστική εικόνα που είχαν οι «πράσινοι» στο πρώτο παιχνίδι: «Είχα εξηγήσει στους παίκτες μου ότι πρέπει να ήμαστε επιθετικοί, αλλά δεν ήμασταν. Αυτό είναι κάτι που δεν αποδέχομαι και είμαι αναστατωμένος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.