ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αφρουδάκης: «Στόχος μας είναι να τελειώσει σήμερα η σειρά»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Αφρουδάκης, αναφέρθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και στην ποιότητα της ομάδας.

Αφρουδάκης: «Στόχος μας είναι να τελειώσει σήμερα η σειρά»

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο panathinaikos1908.gr:

«Παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ σε διάστημα δύο ημερών και θεωρώ ότι εχθές παρουσιαστήκαμε ανώτεροι σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα και είχαμε καλή απόδοση. Η νίκη αυτή ήταν ένα μήνυμα προς τον αντίπαλο ότι η βαθμολογική κατάταξη στην κανονική περίοδο αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και δεν τερματίσαμε τυχαία πάνω από τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί να είμαστε καλύτερη ομάδα, ωστόσο το να αγωνίζεσαι εκτός έδρας και ειδικά σε αυτή του αυριανού μας αντιπάλου, απαιτεί  την απόλυτη προσοχή από μέρους μας και να αποδώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Στόχος μας είναι να τελειώσει αύριο (σ.σ σήμερα) η σειρά των προημιτελικών, ώστε να αποφύγουμε τις παγίδες που κρύβει ένα ενδεχόμενο τρίτο μεταξύ μας παιχνίδι.

Παράλληλα, θα έχουμε τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε δύο ημέρες παραπάνω, τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά, ενόψει των ημιτελικών.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τον τελευταίο καιρό έχουμε βελτιωθεί πολύ στον αμυντικό τομέα και όπως και εχθές, έτσι και αύριο (σ.σ σήμερα) θέλουμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο στο σκοράρισμα και να φύγουμε από τη Θεσσαλονίκη με τη νίκη και την πρόκριση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.