ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καζάζης: «Αυτά τα ματς αποτελούν ευκαιρία για δοκιμές»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει για τις θέσεις 3-4 τον Πανναξιακό το Σαββάτο (16/04, 13:30) στην Κυψέλη και όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καζάζης, αυτές οι αναμετρήσεις αποτελούν ευκαιρία για δοκιμές και χρήσιμα συμπεράσματα.

Καζάζης: «Αυτά τα ματς αποτελούν ευκαιρία για δοκιμές»

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του «τριφυλλιού» κόντρα στον Πανναξιακό για τις θέσεις 3-4 του πρωταθλήματος και επεσήμανε πως θα δοθεί χρόνος σε όλες τις αθλήτριες, ώστε να μπορέσει να δοκιμάσει σχήματα και να βγάλει συμπεράσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Καζάζης:

«Αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα δύσκολα για εμάς, μιας και ο αρχικός στόχος έχει χαθεί και καλούμαστε να επιστρέψουμε στο γήπεδο προκειμένου να διεκδικήσουμε την 3η θέση, προτού ολοκληρώσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα.

Το θετικό είναι ότι αυτοί οι αγώνες αποτελούν μία καλή ευκαιρία ώστε να δοκιμάσουμε διάφορα σχήματα και να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες της ομάδας μας».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...