ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Τον… «Σκούπισε»

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αφρουδάκη που σημείωσε πέντε τέρματα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε και στη Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ (12-6), διπλασία τις νίκες του και προκρίθηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Τον... «Σκούπισε»

Με κορυφαίο τον πολύπειρο αρχηγό και φουνταριστό του Γιώργο Αφρουδάκη, ο Παναθηναϊκός νίκησε και στον δεύτερο αγώνα της σειράς για την Α’ φάση των πλέι οφ τον ΠΑΟΚ, μέσα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, και μάλιστα με το ίδιο σκορ του πρώτου αγώνα στο Ιλίσιο, 12-6 και προκρίθηκε στους ημιτελικούς.

Εκεί οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν στη σειρά των ημιτελικών, με μειονέκτημα έδρας τον ΝΟ Βουλιαγμένης. Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5η-6η (με μειονέκτημα έδρας) κόντρα στον ηττημένο αυτής της σειράς.

Από το ματς όμως δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα, αφού κόκκινη κάρτα είδε ο πρωταγωνιστής του Κουτσιαυλής για βιαιοπραγία σε αντίπαλο παίκτη αλλά και ο έφορος του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-2, 2-3, 3-4.

ΠΑΟΚ: Σολανάκης 3, Κουτσιαλής 2, Νικολαϊδης 1.

Παναθηναϊκός: Αφρουδάκης 5, Τοράκης 2, Πρίμορατς 2, Κόνγουεϊ 2, Γαβαλάς 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE