ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με μαύρο σήμα πάνω από το «τριφύλλι»

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανναξιακό είναι σε εξέλιξη, με τα «πράσινα» κορίτσια να φορούν ένα μαύρο σήμα πάνω από το «τριφύλλι», σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο του νεαρού ποδηλάτη Σπύρου Ντόκου.

Με μαύρο σήμα πάνω από το «τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αυτή την ώρα στο κλειστό της Κυψέλης την ομάδα του Πανναξιακού. Η σειρά αυτή γίνεται για την 3η και 4η θέση της βαθμολογίας.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης «κρατήθηκε» ενός λεπτού σιγή για τον άδικο χαμό του 16χρονου αθλητή της ποδηλασίας, Σπύρο Ντόκο. Πέρα απ’ αυτό όμως΄, τα «πράσινα» κορίτσια στις εμφανίσεις του φορούσαν ένα μαύρο σήμα πάνω από το «τριφύλλι».

13020037_1183633028321975_541819213_n

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...