ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο ΠΕΡΑΣΟΒΙΤΣ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Δύσκολα θα παίξουν Κοζέρ και Χάνγκα»

O προπονητής της Λαμποράλ Κούτσα, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, μιλάει στο panathinaikos24.gr για το αυριανό ματς του ΟΑΚΑ, εξηγεί ότι η συμμετοχή των δυο παικτών είναι αμφίβολη και μιλάει για την ατμόσφαιρα που περιμένει.

«Δύσκολα θα παίξουν Κοζέρ και Χάνγκα»

Ο Κροάτης τεχνικός των Βάσκων αναφέρθηκε σε όσα θα συναντήσει η ομάδα του στην αυριανή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, ενώ για τους τραυματίες Χάνγκα και Κοζέρ, τόνισε πως είναι πολύ δύσκολο ν’ αγωνιστούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Λαμποράλ Κούτσα:

Για την αναμέτρηση και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ: «Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο εναντίον του Παναθηναϊκού. Έχουμε όραμα και ελπίδα να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι ως το τέλος. Αυτό είναι το κλειδί. Αν μείνουμε στο παιχνίδι ως το τέλος, έχουμε ελπίδες.

Για τον τρόπο που αγωνίζεται στην έδρα του ο ΠΑΟ: «Γνωρίζουμε ότι εδώ είναι πιο επιθετικοί, με περισσότερη αυτοπεποίθηση, όμως αυτά είναι τα πλέι οφ και περιμένουμε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πως θα προσεγγίσει για την ομάδα του το ματς: «Παίξαμε πολύ καλή άμυνα στα δύο πρώτα παιχνίδια και με μεγάλη συγκέντρωση, είχαμε καλά ποσοστά στα σουτ. Αυτά είναι σημαντικά στοιχεία για το παιχνίδι, όμως η σκληρότητα που πρέπει να έχουμε είναι επίσης πολύ σημαντική. Αν έχουμε περισσότερα ριμπάουντ, κλεψίματα και περισσότερες κατοχές, έχουμε πιθανότητες. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, γρήγορα, αλλά παίζουμε κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα και το ξέρουμε αυτό».

Για του Κοζέρ και Χάνγκα αν αγωνιστούν αύριο: «Γι’ αύριο είναι πολύ δύσκολο να παίξουν. Είναι μαζί μας, θα κοιτάμε την πρόοδο των τραυματισμών τους, όμως δεν είναι εύκολο να παίξουν στο αυριανό παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.