ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πιο δύσκολη η περίπτωση του Ισπανού

Πρόταση για μείωση αποδοχών σε Σάντσεθ και Πέτριτς

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί την παραμονή των Σέρχιο Σάντσεθ και Μλάντεν Πέτριτς, αλλά με μειωμένες αποδοχές, κάτι που θα προτείνει στους δύο ποδοσφαιριστές.

Πρόταση για μείωση αποδοχών σε Σάντσεθ και Πέτριτς

Οι «πράσινοι» στην περίπτωση του Ισπανού αμυντικού, όπως αναφέρει και η «Live Sport», θα επιδιώξουν να του μειώσουν τις αποδοχές και από τις 900.000 που λαμβάνει αυτή τη στιγμή, να παίρνει κοντά στις 650.000 με 700.000, αλλά δεν είναι βέβαιο πως ο Σάντσεθ, που έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο θα συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο.

Στην πλευρά του Πέτριτς, τα πράγματα είναι κάπως πιο εύκολα, καθώς στον Κροάτη θα γίνει πρόταση ανανέωσης για έναν χρόνο με μειωμένες αποδοχές και όπως αναφέρει η «Πράσινη», στόχος είναι να παίζει 10 με 15 παιχνίδια τη σεζόν και όχι παραπάνω.

Ο Παναθηναϊκός πάντως, θα κινηθεί για ακόμα έναν επιθετικό, ακόμα και σε περίπτωση που παραμείνει ο Πέτριτς

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.077 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...