ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κατζουράκης: «Μόνο με σκληρή δουλειά έρχεται η επιτυχία»

Ο Ανδρέας Κατζουράκης, Πανελλήνιος πρωταθλητής Πυγμαχίας στα 75 κιλά, μίλησε αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση του νέου ρουχισμού του τμήματος. Η σκληρή δουλειά το μυστικό της «πράσινης» επιτυχίας για τον νεαρό πρωταθλητή.

Κατζουράκης: «Μόνο με σκληρή δουλειά έρχεται η επιτυχία»

Ο νεαρός ταλαντούχος πρωταθλητής της Πυγμαχίας, μίλησε αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr. Ο Ανδρέας Κατζουράκης αναφέρθηκε στο μυστικό της επιτυχίας στο τμήμα της Πυγμαχίας, στις θυσίες που χρειάζονται αλλά και στους επόμενους στόχους.

Αναλυτικά όσα είπε στο Panathinaikos24.gr:

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας στο τμήμα Πυγμαχίας:

«Ο δάσκαλος έχει δώσει πολλά σ’ αυτό το τμήμα. Κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχουμε εντατικές προπονήσεις κι’ ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα. Έχουμε πολύ καλούς αθλητές στο τμήμα και ο ένας βοηθάει τον άλλο στο να βελτιωθεί. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Χρειάζεται να θυσιάσουμε πολλά πράγματα για να είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και φυσικά υπάρχουν και υψηλές απαιτήσεις. Όλα αυτά φυσικά συμβάλλουν στο να έρθει η επιτυχία».

Για τις θυσίες που χρειάζονται:

 «Θυσίες στην καθημερινότητα περισσότερο. Πολύ πιστεύουν ότι είναι οι προπονήσεις αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Πρέπει να δουλεύεις σκληρά μεν αλλά «χάνεις» κι άλλα πράγματα. Δεν προλαβαίνεις να δεις τους φίλους σου, η διατροφή σου είναι αυστηρή. Στερείσαι πολλές εξόδους και αρκετές φορές δεν μπορείς να κοιμηθείς αρκετά καθώς πρέπει να ξυπνήσεις πρωί, μιας και έχεις ακόμα και διπλές προπονήσεις».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.169 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ποιος είναι ο επόμενος στόχος;

«Ο επόμενος κοντινός στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και στη συνέχεια το ν Δεκέμβριο το πρωτάθλημα της Α’. Μακρινός στόχος είναι να βγούμε στο εξωτερικό και γιατί όχι Ολυμπιάδα 2020».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.