ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 12-6

Τον έπιασε από το «λαιμό»

Στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ο Παναθηναϊκός παραδόθηκε στις ορέξεις των γηπεδούχων και αποκλείστηκε από τους τελικούς του πρωταθλήματος, αφού ηττήθηκε από τη Βουλιαγμένη με 12-6.

Τον έπιασε από το «λαιμό»

Ιδιαίτερα άστοχες ήταν οι δύο ομάδες με την έναρξη της αναμέτρησης, καθώς στις πρώτες τους επιθέσεις σημάδεψαν τα δοκάρια.

Το σκορ στο ματς, ευτύχησε ν’ ανοίξει η γηπεδούχος Βουλιαγμένη, με τον Παναθηναϊκό να φέρνει την αναμέτρηση στα ίσια ισοφαρίζοντας με τον Δερμιτζάκη (1-1). Από το σημείο της ισοφάρισης και μετά ξεκίνησε η αντεπίθεση των γηπεδούχων και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στα μισά του πρώτου οκταλέπτου το σκορ να διαμορφωθεί στο (3-1).

1452963

Οι παίκτες του Τεό Λοράντου δεν το έβαλα κάτω και μείωσαν με τον Πρίμορατς σε 3-2, ενώ και η Βουλιαγμένη βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα άλλες δύο φορές για το 5-2, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε του οκταλέπτου.

Στο ξεκίνημα του 2ου οκταλέπτου, ο Παναθηναϊκός μπήκε νωθρός και άστοχος με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να το εκμεταλλευτούν και να σημειώσουν άλλα δυο τέρματα (8-2), με το «τριφύλλι» να είναι κακό και στ’ αμυντικά του καθήκοντα.

Η γηπεδούχος Βουλιαγμένη εκμεταλλευόταν τα λάθη και την αστοχία των «πρασίνων» και στιγμές πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο σημείωσε ακόμα ένα τέρμα (9-2) για να έρθουν οι «πράσινοι» απλά να μειώσουν με το φινάλε σε (9-3). Εν τέλει το οκτάλεπτο τελείωσε με τους γηπεδούχους να έχουν ένα μεγάλο προβάδισμα (10-5).

ÂÏÕËÉÁÃÌÅÍÇ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Το τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, ήταν μια τυπική διαδικασία αφού οι «πράσινοι» δεν μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση με τους γηπεδούχους να κατεβάζουν ταχύτητα και το ματς να λήγει με σκορ (12-6). Έτσι οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν επιτύχουν ότι και την περασμένη χρονιά, δηλαδή να φτάσουν τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 9-3, 10-5, 12-6

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE