ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Άσσος για Κάλμαρ, παίρνει αποτέλεσμα η Σοσό

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Άσσος για Κάλμαρ, παίρνει αποτέλεσμα η Σοσό

Πιο χαλαροί οι ρυθμοί στο σημερινό πρόγραμμα του πάμε στοίχημα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν προκύπτουν αξιόλογες επιλογές. Θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις σε Σουηδία, Ιταλία και Β’ Γαλλίας, την ίδια ώρα που υπάρχει δράση σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πάμε να δούμε τις προτάσεις του Betarades.gr.

Παίρνει το ματς η Κάλμαρ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Κάλμαρ – Χέλσινγκμποργκ, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.10. Παλικαρίσια ισοπαλία κατάφερε να πάρει στο προηγούμενο ματς η Κάλμαρ, εκτός έδρας με 1-1 κόντρα στη Γκέτεμποργκ. Καλή στο πρώτο μέρος, αιφνιδίασε την αντίπαλο της με γκολ στο 7’, έλεγξε απόλυτα σωστά την κατάσταση μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Το δεύτερο μέρος δεν πήγε καλά, αφού υπέπεσε σε πέναλτι και πήρε κόκκινη, ευτυχώς όμως γι’ αυτήν, αν και υπέφερε στο τέλος κράτησε αυτό τον πολύ σημαντικό βαθμό. Έτσι, έδωσε συνέχεια στις ικανοποιητικές εμφανίσεις μετά το 3-2 επί της Έλφσμποργκ και σιγά σιγά δείχνει να ανεβαίνει μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα (δύο ήττες). Χάνει το σημερινό ματς ο Μπισκούποβιτς (ΑΜ 4/0) επιστρέφουν οι τρεις αδελφοί Ελμ (Ράσμους, Ντέιβιντ και Βίκτορ), καθώς και ο Γιόχανσον (ΜΕ 2/1). Από την άλλη πλευρά, η Χέλσινγκμποργκ μπορεί να τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Φάλκενμπεργκ, ωστόσο κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της, επικρατώντας της με 3-1 εντός έδρας. Κακή στο πρώτο μέρος, βρέθηκε πίσω στο 23’. Στην επανάληψη ανέβασε στροφές και μέσα σε τρία λεπτά (46’, 48’) γύρισε το παιχνίδι, έκανε στο 52’ με πέναλτι το 3-1 και όλα μετά ήταν εύκολα γι’ αυτήν. Πήρε «ανάσα» στη βαθμολογία, όπως και ο κότους Λάρσον, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα ήταν πιεσμένος, ωστόσο έχει ακόμη τη στήριξη της διοίκησης. Αυτή ήταν και η πρώτη επιτυχία των φιλοξενουμένων στο πρωτάθλημα, μετά από μία ισοπαλία και δύο «βαριές» ήττες.

Μπορεί το Χ2 η Σοσό

Συνεχίζουμε απ’ τη Γαλλία, όπου θα επιλέξουμε το Χ2 της Σοσό στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νανσί, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.30. Μεγάλη ημέρα η σημερινή για τη Νανσί, καθώς με νίκη επί της Σοσό εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο. Κοσμοσυρροή αναμένεται στο γήπεδο, προκειμένου άπαντες να γιορτάσουν τη σπουδαία επιτυχία της ομάδας, η οποία ήταν σταθερή όλη τη χρονιά και αξίζει τον προβιβασμό στα «σαλόνια» της Ligue 1. Έβγαλε την ανωτερότητα της και την περασμένη εβδομάδα με το εκτός έδρας 1-3 επί της Χάβρης, σκορ που διαμορφώθηκε με τρία γκολ απ’ το 56’ μέχρι το 66’ για τους νικητές, που κυριάρχησαν και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα αμυντικά λάθη του αντιπάλου. Ήταν η τρίτη νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές για τη Νανσί (3-1-0), που έφτασε τους 65 πόντους και σήμερα έχει την ευκαιρία με νίκη να περάσει στην κορυφή, καθώς η Ντιζόν ηττήθηκε το Σάββατο. Απ’ την άλλη, η Σοσό προέρχεται απ’ τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό στο Κύπελλο κόντρα στη Μαρσέιγ (0-1 εντός). Δεν έβγαλε φάσεις, απείλησε μόνο από κάποια στημένα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε τον έλεγχο, αποκλείστηκε απόλυτα δίκαια. Παρά τον αποκλεισμό, το κλίμα είναι εξαιρετικό στη Σοσό, που πλέον μπορεί να πει ότι είναι κοντά στην παραμονή. Πήρε δεύτερη σερί σπουδαία νίκη την περασμένη εβδομάδα, αυτή τη φορά με 2-1 εντός έδρας επί της Μπρεστ, αποτέλεσμα που την έφερε στους 36 πόντους και το +4 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, μόλις τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε. Αήττητοι οι φιλοξενούμενοι στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, πήραν τρεις νίκες, δε δέχτηκαν γκολ στα τρία ματς.

Δε χάνει η Έμπολι

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Κάρπι – Έμπολι, όπου θα επιλέξουμε το Χ2 σε απόδοση 2.05. Την ευκαιρία να ξεφύγει τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος έχει απόψε η Κάρπι. Μετά τις δύο σερί ήττες από Σασουόλο (3-1 εντός έδρας) και Κιέβο (1-0 εκτός έδρας), το συγκρότημα του Καστόρι επικράτησε εντός έδρας με το εμφατικό 4-1 της Τζένοα. Μεσοβδόμαδα κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίες από την έδρα της Μίλαν (0-0), ένα αποτέλεσμα που έφερε απόλυτη ικανοποίηση στις τάξεις της. Έτσι, με τους 32 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μετά το πέρας 34 αγωνιστικών, η Κάρπι ισοβαθμεί με την Παλέρμο (η οποία έχει παιχνίδι περισσότερο), ενώ βρίσκεται στο +2 από την προτελευταία Φροζινόνε. Απ’ την άλλη, τέσσερις βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει η Έμπολι στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Τζιαμπάολο επικράτησε των Φιορεντίνα (2-0 εντός έδρας) και Ελλάς Βερόνα (1-0 εντός έδρας), ενώ ηττήθηκε από Γιουβέντους (1-0 εκτός έδρας) και Λάτσιο (2-0 εκτός έδρας). Χωρίς νίκη παραμένει η Έμπολι στις επτά τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις πρωταθλήματος, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Παρ’ όλα αυτά, θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει έστω την ισοπαλία σήμερα στην έδρα της Κάρπι.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE