ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νικολάου: «Πολύ δυνατό τουρνουά»

Η προπονήτρια της Πάλης,Λία Νικολάου, αφού τόνισε ότι το τουρνουά ήταν πολύ δυνατό, μοίρασε συγχαρητήρια στους δύο αθλητές (Βλαδίμηρου Ματία –Νίκου Λέων) για την πολύ καλή τους παρουσία.

Νικολάου: «Πολύ δυνατό τουρνουά»

Αναλυτικά όσα δήλωσε η προπονήτρια της πάλης των «πρασίνων», Λία Νικολάου:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό τουρνουά, αφού η συμμέτοχη ξεπερνά και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. 67 χώρες είναι ρεκόρ συμμετοχής. Οι αγώνες ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολοι. Παράλληλα, οι αθλητές μας ταλαιπωρήθηκαν πολύ, λόγω της πολύωρης πτήσης αλλά και των ωρών αναμονής στα αεροδρόμια, που ξεπέρασαν τις 20 ώρες. Ωστόσο έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν και αποκόμισαν εμπειρίες, που σίγουρα θα αποδειχτούν χρήσιμες για την εξέλιξή τους στο άθλημα. Τώρα, σειρά έχει το 2ο και τελευταίο προολυμπιακο τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη, για το οποίο αναχωρούμε δύο ημέρες μετά το Πάσχα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω καταρχάς την Παναθηναϊκή οικογένεια που μας στηρίζει ηθικά όλο αυτό το διάστημα που διανύουμε μια δύσκολη και απαιτητική χρόνια, καθώς και τον κύριο Αχιλλέα Μακρόπουλο για την υλική του στήριξη, χωρίς την οποία δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Επίσης, ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου στη Χαλκίδα, στην ομάδα των ακαδημιών, τον κύριο Λέων, καθώς και τον συνεργάτη μου στη Θεσσαλονίκη, κύριο Ρουμπινιάν, που συνόδευε τον έφηβο αθλητή μας, Χρήστο Κουτσουρίδη στην Πτολεμαΐδα, όπου και αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας, μιας και οι αγώνες του συνέπεσαν χρονικά με το ταξίδι μου στη Μογγολία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.