ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Πάντα βρίσκει τον τρόπο…

Ο Βαγγέλης Νεραντζιάς γράφει στο panathinaikos24 για την στήριξη που πρέπει να δώσουν οι πράσινοι στο νέο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μπάσκετ.

Πάντα βρίσκει τον τρόπο…

Ένα πολύ μικρό δείγμα γραφής έχουμε από τη δεύτερη θητεία του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού  καθώς η ομάδα έδωσε μόλις τα δύο παιχνίδια με τον Κολοσσό Ρόδου για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος ο «Άρτζι» και οι συνεργάτες του καλούνται σε πολύ μικρό διάστημα να αλλάξουν πολλά πράγματα. Δεν είναι κακία για τον Τζόρτζεβιτς αλλά ο Παναθηναϊκός επί ημερών του δεν ήταν ο ορισμός της λέξης… ομάδα.  Όμως επειδή ο Πεδουλάκης είναι προπονητής και όχι μάγος, τα νέα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του τριφυλλιού θα προστίθενται καθημερινά. Μέχρι ενός σημείου βέβαια, γιατί το ρόστερ δεν είναι έτσι δομημένο όπως θα το ήθελε ο 52χρονος Έλληνας τεχνικός.

Το βασικό συμπέρασμα που προκύπτει πάντως, είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα μεταμορφωθεί σε έναν βαθμό, με καλύτερη κυκλοφορία μπάλας στην επίθεση, πιστό αμυντικό πλάνο και διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά τα σχήματα μέσα στο παιχνίδι του. Θεωρείται επίσης δεδομένο ότι οι πράσινοι θα ψάχνουν πολύ και θα στοχεύουν στις αδυναμίες του αντιπάλου, κάτι για το οποίο αδιαφορούσε ο Σέρβος τεχνικός…

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.594 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως και να έχει το πράγμα η επιλογή του Πεδουλάκη ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει στην παρούσα φάση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ειδικά αν συνυπολογίσουμε ότι τοποθετήθηκαν στο πλευρό του οι Αλβέρτης και Τσαρτσαρής, δύο άνθρωποι «σημαίες» του συλλόγου, που δεν γύρισαν ποτέ την πλάτη στην ομάδα και είναι μπολιασμένοι με τον πρωταθλητισμό.

Είναι δεδομένο ότι με το νέο τεχνικό επιτελείο και τον Αργύρη Πεδουλάκη στο τιμόνι ο Παναθηναϊκός αύξησε αρκετά τις πιθανότητες του για να κατακτήσει με μειονέκτημα έδρας το πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο λόγω των συνθηκών, αλλά αυτή η προσπάθεια πρέπει να στηριχτεί συνολικά, διότι πρόκειται για δικούς του ανθρώπους που δεν σκέφτηκαν τις συνθήκες αλλά το καλό της ομάδας και τέθηκαν στη διάθεση της.

Έτσι, η ομάδα θα πρέπει να πάει μια γροθιά ως το φινάλε και το πιθανότερο είναι ότι θα τα καταφέρει.  Αυτή είναι άλλωστε η μεγάλη διαφορά του μπασκετικού Παναθηναϊκού από τις άλλες ομάδες, εκεί που τον θεωρείς τελειωμένο, πάντα βρίσκει έναν τρόπο να επιστρέφει…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.