ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΕΛΝΤΕΙΝ

«Πρώτα ο Άρης…»

Ο Τζέιμς Φελντέιν ξεκαθάρισε ότι το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό είναι στις αναμετρήσεις με τον Άρη και όχι στον Ολυμπιακό, την προκειμένη στιγμή.

«Πρώτα ο Άρης...»

Ο Τζέιμς Φελντέιν αναφέρθηκε στο Πρωτάθλημα, στον Πεδουλάκη αλλά και στην «κοιλιά» στην απόδοση του ίδιου.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Goal» όσον αφορά:

 το Πρωτάθλημα: «Πρέπει πρώτα να πάμε εκεί, στους τελικούς. Είναι μεγάλα αυτά τα ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχει και μεγάλος δρόμος μέχρι να φτάσουμε εκεί. Δεν έχουμε το μυαλό μας στους τελικούς και στον Ολυμπιακό. Η διαδρομή ξεκίνησε με τον Κολοσό, μετά θα έρθει ο Άρης, σε έναν γύρο στα ημιτελικά που θα είναι πιο δύσκολος και μετά θα σκεφτούμε τον Ολυμπιακό».

τον Πεδουλάκη: «Ο κόουτς Πεδουλάκης θεωρεί πολύ μεγάλο και σημαντικό το κομμάτι της άμυνας και ρίχνει το βάρος εκεί, κάτι πάντως που έκανε και ο κόουτς Τζόρτζεβιτς. Επίσης, ο νέος κόουτς θέλει να γυρνάμε πολύ την μπάλα, να κάνουμε έξτρα πάσα και να σουτάρουμε όταν είμαστε ελεύθεροι. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα και θα γίνουμε. Πρέπει να καταλάβουμε τι θέλει ο προπονητήγς μας, γιατί κάθε προπονητής είναι διαφορετικός και θέλει χρόνο για να μας καταλάβει και να τον καταλάβουμε».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.838 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

την «κοιλιά» που είχε στην απόδοσή του: «Όλοι ξέρουν ότι τον τελευταίο μήνα έπαιζα άσχημα. Αυτά συμβαίνουν όμως. Ήθελα απλά κάποια καλά παιχνίδια. Να βάλω κάποια σουτ. Έτσι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.