ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

O… Aμερικανός Ταμπάκης!

Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης ετοιμάζεται να ντεμπουτάρει στο MLS με χορηγό την…Mercedes-Benz και γήπεδο χωρητικότητας 48.000 θεατών.

O... Aμερικανός Ταμπάκης!

Διαβάζαμε τις τελευταίες μέρες για τις εξελίξεις που υπάρχουν στο θέμα των τερματοφυλάκων. Ο Στέφανος Κοτσόλης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του με την ΠΑΕ απρόθυμη να τον ανανεώσει, ο Νίκος Γιαννακόπουλος μάλλον «χαιρετά» κι οι πιτσιρικάδες Αναγνωστόπουλος, Κότσαρης δεν υπολογίζονται. Του χρόνου σίγουροι είναι μόνο ο Λουκ Στιλ κι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος που ήρθε τον χειμώνα με τις ευλογίες του προπονητή.

Από περιέργεια ψάξαμε τα στατιστικά του Αλέξανδρου Ταμπάκη που αν και παίκτης μ’ εξαιρετικές προδιαγραφές (έτσι έλεγαν όσοι τον έβλεπαν καθημερινά σε Παιανία-την οποία διάβηκε μόλις στα 12 του όντας προσωπική επιλογή του «δάσκαλου», Τάκη Οικονομόπουλου- Κορωπί) έφτασε να γίνει προ μηνών ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής της αμερικάνικης επαγγελματικής λίγκας.

Ο 23χρονος δεν μπόρεσε να πάρει παιχνίδια σε Νίκη Βόλου, Φένλο όπου είχε δοθεί δανεικός, Ο ΠΑΟ έκρινε πως δεν μπορεί να τον βοηθήσει με τον υψηλόσωμο (1.90) άσο να βρίσκει καταφύγιο στο MLS ως ο πρώτος ποδοσφαιριστής που υπέγραψε με την Atlanta United που από το 2017 θα μετέχει στο πρωτάθλημα, συνοδευόμενη από τεράστιες  χορηγίες με κυριότερη εκείνη της Mercedes-Benz.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απ’ τα «χωράφια» του Βόλου και τα «κλουβιά» της Ολλανδίας (8.000 φιλάθλους χωρά το «σπίτι» της Φένλο) ο Ταμπάκης θα βρεθεί να παίζει σε γήπεδο χωρητικότητας 48.000 θεατών (το κλαμπ έχει διαθέσει ήδη…30.000 διαρκείας). Σήμερα «ξεσκουριάζει» ως μέλος της θυγατρικής της Ατλάντα, Τσάρλεστον Μπάτερι (παίζει στην USL, στην ανατολική περιφέρεια), έχοντας παίξει βασικός στα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα, κρατώντας το «μηδέν» σε δύο από αυτά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.