ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουίλιαμς: «Η καλή άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς μίλησε στο Panathinaikos24.gr για το τη νίκη επί του Άρη, αλλά και για το τι θα χρειαστεί για να φτάσει το «τριφύλλι» στην σειρά του τελικών

Ουίλιαμς: «Η καλή άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

Οι «πράσινοι» επικράτησαν κόντρα στον Άρη με 85-79 στο ΟΑΚΑ, για την σειρά των ημιτελικών, με τον Αμερικανό γκαρντ να σημειώνει 18 πόντους ενώ μοίρασε 4 ασίστ και μάζεψε 4 ριμπάουντ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια νίκη κόντρα σε έναν ιδιαίτερα μαχητικό αντίπαλο, τι έδωσε τη νίκη στην ομάδα;

«Εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη των αντιπάλων μας τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, πολύ καλή άμυνα αν και αφήσαμε την διαφορά να μας ξεφύγει τα τελευταία τρία λεπτά του αγώνα. Είχαμε ωστόσο μια πολύ εμφάνιση και τα όποια λάθη μας, θα μας τα επισημάνει ο κόουτς, στην αυριανή προπόνηση.»

Είχες πει ότι απλά προσαρμόζεσαι στο ύψος του καλαθιού ωστόσο και σήμερα (σ.σ. χθες) σημείωσες 15 πόντους και πέτυχες τρίποντο κάτι που δεν μας έχεις συνηθίσει.

«Προσαρμόζω το παιχνίδι μου ανάλογα με την άμυνα του αντιπάλου. Είδα ότι είχα ελεύθερο σουτ και το δοκίμασα. Ακόμα έχω ένα πρόβλημα με τη διαφορά ύψους του καλαθιού αλλά έχω αρχίσει να προσαρμόζομαι.»

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.856 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχεις μέσο όρο 14,5 πόντων σε έξι παιχνιδια και διάστημα μόλις 3 μηνών. Τι άλλο να περιμένουμε από σένα;

 «Πολύ ομαδικό παιχνίδι, ωστόσο δεν παίζω μόνο εγώ στην ομάδα. Είμαστε ένα πολύ καλό σύνολο. Ο Ραντούλιτσα έχει πολύ καλές εμφανίσεις σε αρκετά παιχνίδια όπως και οι Φελντέιν και Γκιστ μεταξύ άλλων.»

Τι κρατάς από το ματς ως γνώμονα, για το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη την Παρασκευή;

«Να παίξουμε το ίδιο καλά όπως απόψε (σ.σ. χθες). Να έχουμε καλή άμυνα και να παίρνουμε όσα σουτ μας δίνει ελεύθερα η αντίπαλη άμυνα. Έχουν πολύ καλούς παίκτες, οπότε πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα και στο παιχνίδι της Παρασκευής.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.