ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 77-68

Παράταση στην πρόκριση…

Ο Παναθηναϊκός, ηττήθηκε με 77-68 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και θα ψάξει την πρόκριση, στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών. Κακή εμφάνιση από τους «πράσινους», που επηρεάστηκαν και από την απουσία του Νικ Καλάθη.

Παράταση στην πρόκριση...

Η απουσία του Νικ Καλάθη, επηρέασε όπως φάνηκε και στο παρκέ, τον Παναθηναϊκό, που γνώρισε δίκαια την ήττα στη Θεσσαλονίκη και θα ψάξει την πρόκριση στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς (11/5, 19:00), που θα διεξαχθεί και πάλι στο «Nick Galis Hall».

Σε μία κακή βραδιά για τους «πράσινους», ξεχώρισαν οι Ραντούλιτσα και Διαμαντίδης, που σημείωσαν 14 και 11 πόντους (με 5 ασίστ) αντίστοιχα.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός, μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, με τον Έλιοτ Ουίλιαμς να παίρνει πρωτοβουλίες στην επίθεση, έκανε γρήγορα το 4-0.

Ο Γουάιτ απάντησε για τον Άρη και με καλάθι τριών πόντων έκανε το 3-4, ενώ ακολούθησαν οι πόντοι από τον Χαραλαμπόπουλο.

Ο άσος του Άρη ισοφάρισε με νέο καλάθι για την ομάδα του, αλλά ο Ουίλιαμς είχε αντίθετη άποψη και έκανε το 8-6.

Μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου η εικόνα δεν άλλαξε, με το προβάδισμα να αλλάζει συχνά χέρια.

Ο Άρης είναι πάντως, πήρε το προβάδισμα μετά τα πρώτα δέκα λεπτά, με ένα τρίποντο του Πελεκάνου, με τον Παππά να μην καταφέρνει να απαντήσει στο φινάλε.

1458712

Η δεύτερη περίοδος όμως, είχε αρκετές διαφορές σε σχέση με την πρώτη.

Ο Άρης έδειξε καλύτερη εικόνα στο παρκέ, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη της 2ης περιόδου, οι γηπεδούχοι απέκτησαν προβάδισμα πέντε πόντων (27-22), ενώ λίγο αργότερα η διαφορά πήγε για πρώτη φορά στο +10 (32-22, στο14′).

Οι «πράσινοι» την ίδια ώρα, έβρισκαν πόντους στο πρόσωπο του Ραντούλιτσα, αλλά ο Άρης είχε βρει ρυθμό στην επίθεση (35-28, στο 17′).

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός κατάφερε και πλησιάσε αρκετά στο σκορ, καθώς η τεχνική ποινή πάνω στον ΜακΝιλ, έφερε το σκορ στο 39-34.

Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, ο Διαμαντίδης με τρίποντο μείωσε σε 39-37, αλλά ο Τσούπκοβιτς στο φινάλε, σκόραρε με τον ίδιο τρόπο και το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 42-37.

ÑÁÍÔÏÕËÉÔÓÁ ÁÑÇÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÐËÅÉ ÏÖ BASKET LEAGUE 2015-2016)

Ο Τζέιμς Γκιστ, με ένα τρίποντο διαμόρφωσε το 44-40, λίγο μετά την έναρξη της τρίτης περιόδου, ο Ουότερς έκανε το 46-40, αλλά ο Ουίλιαμς μείωσε αμέσως με ζευγάρι βολών.

Μέχρι τα μισά του δεκαλέπτου, ο Άρης ανέβασε και πάλι τη διαφορά, καθώς τα βήματα του Ραντούλιτσα έφεραν το καλάθι του Μούρτου (50-42).

Ο Σέρβος σέντερ, μερικά λεπτά αργότερα κέρδισε το αντιαθλητικό φάουλ, πέτυχε τις βολές για το 50-46, ενώ ο ίδιος ολοκλήρωσε και την επόμενη επίθεση, φτάνοντας τη διαφορά στο καλάθι.

Ο ΜακΛιν όμως, έδωσε κατευθείαν σκορ στους γηπεδούχους και με πέντε σερί πόντους, ανέβασε και πάλι τη διαφορά επτά (55-48), δύο λεπτά πριν το τέλος της περιόδου.

Το «τριφύλλι» βρήκε την απάντηση στο πρόσωπο του Φελντέιν, ο οποίος με τρίποντο μείωσε και πάλι στους τέσσερις (55-51).

Ο ΜακΝιλ έδωσε και πάλι σκορ στον Άρη, σημείωσε τους τελευταίους πόντους της τρίτης περιόδου και οι γηπεδούχοι, βρέθηκαν στο +8 (59-51).

ÖËÉÙÍÇÓÁÑÇÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÐËÅÉ ÏÖ BASKET LEAGUE 2015-2016)

Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη, προσπάθησαν με την έναρξη της τελευταίας περιόδου να ρίξουν τη διαφορά και το πέτυχαν, με τους Ραντούλιτσα και Χέινς να κάνουν το 59-56.

Ο Γουότερς όμως, βγήκε μπροστά για τους γηπεδούχους και με συνεχόμενους πόντους, έκανε στο 33′ το 65-56, σε ένα σημείο όπου ουσιαστικά κρίθηκε το παιχνίδι για τους «πράσινους».

Και αυτό γιατί, από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πλησιάσει και πάλι στο σκορ, με εξαίρεση 66-61 στο 36′.

Ο Άρης είχε βρει ρυθμό στην επίθεση, οι «πράσινοι» ήταν αρκετά άστοχοι στα κρίσιμα σημεία και ο κάπως έτσι, οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με το 77-68, στέλνοντας τη σειρά και σε τέταρτο παιχνίδι.

Τα δεκάλεπτα: 23-22, 42-37, 59-51, 77-68

412
ÖËÉÙÍÇÓÁÑÇÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÐËÅÉ ÏÖ BASKET LEAGUE 2015-2016)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE