ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εκτός πλάνων ο Χάντερ;

Δέκα λεπτά όλα κι όλα έχει παίξει ο Αμερικανός σε τρία παιχνίδια με τον Άρη.

Εκτός πλάνων ο Χάντερ;

Ούτε δευτερόλεπτο δεν αγωνίστηκε στο «Νίκος Γκάλης» ο Βινς Χάντερ που μάλλον δεν υπολογίζεται. Ο άγουρος Αμερικανός έχει αθλητικά προσόντα, αλλά η απειρία του είναι δεδομένη για παιδί που στα 21 του βγαίνει πρώτη φορά εκτός της ηπείρου του σε τελείως διαφορετικές συνθήκες παιχνιδιού από εκείνες που διδασκόταν στις ΗΠΑ.

Το ντόμινο στους ψηλούς είναι εμφανέστατο με τον Χαραλαμπόπουλο να ενεργοποιείται στο «4», τον Γκιστ να δοκιμάζεται στο «5», αποτέλεσμα της μη προσαρμοστικότητας του Βινς που συχνά χάνει τη θέση του στην άμυνα κι αδυνατεί να σπρώξει τον αντίπαλο μακριά από τη ρακέτα.

Αν στο παιχνιδάκι με την Ρόδο αγωνίζεσαι μόλις 3 λεπτά και σε 120΄ μάχης κόντρα στον Άρη (με τις μετρημένες λύσεις) πατάς γήπεδο όλα κι όλα 10’,  το μέλλον σου στο ΟΑΚΑ μόνο λαμπρό δεν προδιαγράφεται…

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 49.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.