ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εθνικός-Παναθηναϊκός 10-12

Στην τρίτη θέση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 12-10 απέναντι στον Εθνικό, στο κολυμβητήριο του Πειραιά και κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης.

Στην τρίτη θέση ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι», μετά την επικράτηση στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σειράς, έφυγαν με θετικό αποτέλεσμα και από την έδρα του Εθνικού, ζευγάρωσαν τις νίκες τους και κατέκτησαν την 3η του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, σε όλη τη διάρκεια του, με τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει ένα γκολ παραπάνω στο δεύτερο και τέταρτο οκτάλεπτο, για το τελικό 12-10.

Ο Πρίμορατς με 6 τέρματα, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης, ενώ ακολούθησε με 3, ο Γιώργος Αφρουδάκης.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-5, 1-1, 2-3.

Οι σκόρερ:

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Αργυρόπουλος 3, Θαλασσινός 2, Κόχειλας 2, Τζώρτζης 2, Χαραλαμπόπουλος 1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τεό Λοράντος): Πρίμορατς 6, Γ. Αφρουδάκης 3, Δερμιτζάκης 1, Τοράκης 1, Καλογεράκος 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE