ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ PANATHINAIKOS24.GR

Κόουτς εσύ φταις…

Ομάδα δίχως πλάνο, με στήριξη από τη διοίκηση, τακτική για… δυνατούς λύτες, χωρίς ιδιαίτερη πίεση από τον απογοητευμένο κόσμο, άσχημα αποτελέσματα, ακόμα πιο άσχημο ποδόσφαιρο. Κόουτς εσύ φταις.

Κόουτς εσύ φταις…

Ο κόουτς Στραματσόνι, ανέλαβε τον Παναθηναϊκό σε μια πολύ δύσκολη καμπή για την ομάδα, με αμέτρητες πληγές να παραμένουν ανοικτές, στα… απόνερα του αποκλεισμού από την Γκαμπάλα.

Η διοίκηση μετά από αφόρητες πιέσεις-της εξέδρας-δικαιολογημένες βέβαια, επέλεξε να αλλάξει σελίδα, φέρνοντας στο «τιμόνι» της ομάδας τον Αντρέα Στραματσόνι, με στόχο, ο Ιταλός να εκπονήσει αρχικά και να υλοποιήσει στη συνέχεια ένα πρότζεκτ, το οποίο θα επανέφερε τον Παναθηναϊκό στο μονοπάτι των επιτυχιών.

Το κύπελλο «ορίστηκε» ως ο βασικός στόχος, αλλά συνάμα, η καλή παρουσία στα ντέρμπι (νίκες) και η δεύτερη θέση, ήταν οι επόμενοι, με τη διοίκηση να φέρνει ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά εννέα παίκτες στον Ιταλό, με τους δύο πρώτους να έχουν κάνει… περίπατο ήδη.

Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός
Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός 835 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τον Νοέμβρη που ήρθε στο «τριφύλλι», ο Στραματσόνι δεν έχει επί της ουσίας προσφέρει κάτι στην ομάδα, ούτε καν τη «λάμψη» και τον ενθουσιασμό που συνήθως έχουν ομάδες, που αλλάζουν προπονητή.

Από τον Γενάρη και μετά-όπου ήρθαν και οι μεταγραφές-υπήρξε η ελπίδα, πως κάτι θα αλλάξει. Ωστόσο μερικούς μήνες αργότερα, η γκρίνια και η μουρμούρα όχι μόνο δεν έχουν φύγει, αλλά τουναντίον, έχουν μαζευτεί σαν… σύννεφα πριν από μπόρα, πάνω από το «Απ. Νικολαΐδης».

Η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, μπορεί να μην είναι η καλύτερη, ωστόσο το θέαμα της ομάδας, δε δικαιολογείται, μετά από τόσο καιρό. Οι… περίεργες αλλαγές παικτών και συστημάτων, η αδυναμία των «πράσινων» να κερδίσουν ένα ντέρμπι ή έστω ένα ματς μακριά από τη Λεωφόρο, έχει φέρει δυσφορία στον κόσμο, ο οποίος-στο μεγαλύτερο βαθμό-δεν πιστεύει πλέον στον Ιταλό.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού, είναι πέρα για πέρα ευθύνη του Στραματσόνι, κάτι που πρέπει να προβληματίσει τον ίδιο, πολλώ δε μάλλον τη διοίκηση, η οποία τον στηρίζει ανοικτά.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Η πίκρα που έχει συσσωρευτεί όλα αυτά τα χρόνια, μοιάζει σαν ένα καζάνι που βράζει και το καπάκι, είναι έτοιμο να εκτοξευτεί, με άγνωστες τις συνέπειες. Από δω και πέρα, οι ευθύνες πρέπει να επιμερίζονται και «μοιράζονται» άμεσα και κυνικά.

Ο Παναθηναϊκός οφείλει να κερδίσει ΟΛΑ τα υπόλοιπα ματς και να βρεθεί στην πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος, παίζοντας όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο. Κόουτς πάρ’το αλλιώς…, εσύ φταις για την εικόνα της ομάδας, άλλαξε τη… Δεν πρέπει να χαθεί ένα ακόμα καλοκαίρι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...