ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τέλος η Τσίμα που πήγε στον Ολυμπιακό

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού η Ζένια Τσίμα, η οποία θα συνεχίσει την καριέρα της στον Ολυμπιακό.

Τέλος η Τσίμα που πήγε στον Ολυμπιακό

Η 30χρονη αθλήτρια και σύζυγος του πρώην προπονητή της ομάδας του «τριφυλλιού» Γιώργου Ρούση, έμεινε ελεύθερη από τη διοίκηση της ομάδας του Παναθηναϊκού, καθώς δεν υπολογιζόταν στα πλάνα της νέας σεζόν.

Έτσι η έμπειρη ακραία, που ήταν μέλος των «πρασίνων» από το 2013, θα συνεχίσει την καριέρα της στον Ολυμπιακό που την ανακοίνωσε και επίσημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.