ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιτούδης: «Τεόντοσιτς όπως Διαμαντίδης…»

Ο Δημήτρης Ιτούδης, αναφερόμενος στην απίστευτη πάσα του Μίλος Τεόντοσιτς στον τελικό της Ευρωλίγκας, τόνισε πως μόνο ο παίκτης του και ο Διαμαντίδης θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο.

Ιτούδης: «Τεόντοσιτς όπως Διαμαντίδης…»

Όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης στη «novosti»:

«Αξίζαμε τη νίκη, όλη τη σεζόν παίξαμε ελκυστικό μπάσκετ. Έχω πολλούς φίλους στη Σερβία, την Κροατία και την Βοσνία που μου έλεγαν πως ανυπομονούσαν να δουν τα ματς της ΤΣΣΚΑ. Είναι κυρίως άνθρωποι της δουλειάς, πρώην παίκτες ή προπονητές. Η καρδιά μου είναι γεμάτη, όταν ακούω κάτι από αυτούς. Στον τελικό παίξαμε 30 καλά λεπτά απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα και έναν σπουδαίο προπονητή, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Θα το άξιζε και η Φενέρ, αν νικούσε. Στην παράταση, όμως, εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι και δείξαμε χαρακτήρα και καθαρό μυαλό. Δουλέψαμε πολύ. Όλοι οι παίκτες είναι χαρούμενοι ως μέλη της ομάδας, είτε παίζουν 5 είτε 35 λεπτά. Αυτό δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί. Όλοι έχουν έναν ρόλο, από τον Μίλος και τον Νάντο, μέχρι εκείνους που μπαίνουν για ένα ριμπάουντ. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε όλοι για τον Μίλος. Τον ξέρω και ως παίκτη και ως αντίπαλο. Είναι παίκτης των μεγάλων αγώνων και μεγάλων ομάδων. Να είστε σίγουροι πως θα κερδίσει ακόμη περισσότερους τίτλους, γιατί είναι αληθινός νικητής. Είναι έτοιμος να δεχθεί την κριτική και να διορθώσει τα λάθη του».

Με αφορμή την ψυχραιμία που έδειξε ο Σέρβος και τη… μαγική πάσα που έδωσε στο κρισιμότερο σημείο του αγώνα, ο Ιτούδης έκανε μία σύγκριση με τον Δημήτρη Διαμαντίδη ως προς αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού: 

«Τώρα γίνεται μεγάλη κουβέντα για την πάσα του Μίλος στον Νάντο σε μία κρίσιμη επίθεση. Δείτε 10 ματς της ΤΣΣΚΑ φέτος και θα το δείτε να γίνεται πολλές φορές. Είναι εντυπωσιακό το να επαναλαμβάνεις μία τέτοια ενέργεια, απέναντι σε διαφορετικές άμυνες. Είναι δύσκολο να βρεις τέτοιον παίκτη, μόνο ο Διαμαντίδης μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο στην Ευρώπη. Όταν ήρθα στην ΤΣΣΚΑ, είπα στον Μίλος ότι μαζί θα σηκώσουμε την Euroleague».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...