ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Θα βοηθήσουμε για τη νέα Λεωφόρο»

Ο πρόεδρος του συνδέσμου των φίλων του Παναθηναϊκού της Νέας Υόρκης, Βλάσης Αναστασίου, μιλάει στο panathinaikos24.gr για την επικείμενη συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, στο πλαίσιο της οικονομικής βοήθειας που θέλει ο πρόεδρος της ΠΑΕ για την ανακατασκευή της Λεωφόρου.

«Θα βοηθήσουμε για τη νέα Λεωφόρο»

Θετικά είναι για τον Παναθηναϊκό τα μηνύματα που βγαίνουν ενόψει της συνάντησης της Παρασκευής ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο, τον Ζιλπέρτο Σίλβα και τους φίλους της ομάδας στη Νέα Υόρκη. Αυτό, τουλάχιστον, αντιλαμβάνεται κανείς από τα όσα δηλώνει ο πρόεδρος του panatha usa, Βλάσης Αναστασίου, στο panathinaikos24.gr.

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» της Νέας Υόρκης περιμένουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ, αλλά και τον νέο τεχνικό διεθυντή της ομάδας, ώστε να ακούσουν το πλάνο για την ανακατασκευή της Λεωφόρου, αλλά και για το πως θα «χτιστεί» ο νέος Παναθηναϊκός.

«Το μήνυμα το δικό μας είναι ξεκάθαρο. Η πράσινη ομογένεια περιμένει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού με μεγάλη χαρά και είναι σημαντικό που μετά από πολλά χρόνια έρχεται πρόεδρος εδώ», τονίζει, αρχικά, ο κ. Αναστασίου για να συνεχίσει:

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.810 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
11709598_1745783938982083_714647922609366547_n

«Θέλουμε να γίνει η νέα Λεωφόρος και φυσικά θέλουμε να πρωταγωνιστήσει ξανά ο Παναθηναϊκός μας. Περιμένουμε να ακούσουμε το πλάνο από τον πρόεδρο και θα δούμε τι θα γίνει».

Οσο για την οικονομική ενίσχυση που περιμένει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο κ. Αναστασίου δηλώνει: «Υπάρχουν άνθρωποι που και θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν. Αυτό θα το δείτε. Απλώς, θέλουν πρώτα να ακούσουν τι έχει να πει ο πρόεδρος. Μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί για εμάς ο Παναθηναϊκός είναι πολλά πράγματα και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε».

Ο Γιάννης Αλαφούζος, μαζί με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον πρόεδρο της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας”, Σπύρο Βλάχο, θα ταξιδέψουν αύριο στη Νέα Υόρκη, όπου θα μείνουν μέχρι το Σάββατο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.