ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Σήμερα υπήρχαν δύο γεγονότα που με συγκλόνισαν»

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς έκανε κατάθεση ψυχής από το ΣΕΦ, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα αγωνιστικά και μίλησε για τους Γιώργο Πρίντεζη και Ματ Λοτζέσκι.

Γιάνκοβιτς: «Σήμερα υπήρχαν δύο γεγονότα που με συγκλόνισαν»

Ο φόργουορντ των πρασίνων και απόντας των τελικών, παρακολούθησε το παιχνίδι από το παρκέ του ΣΕΦ και μοιράστηκε τις σκέψεις του στο novasports.gr.

«Πριν από οτιδήποτε άλλο, θέλω να ξεκινήσω με ένα θέμα εκτός παιχνιδιού. Στους αγώνες μπάσκετ παίζουν άνθρωποι και σήμερα υπάρχουν δύο θέματα τα οποία με συγκλόνισαν. Πρώτο, ο θάνατος του πατέρα του Γιώργου Πρίντεζη τον οποίο θέλω να συλλυπηθώ. Ήταν πολύ μεγάλο αυτό που έκανε σήμερα και θέλω επίσης να πω περαστικά στο γιο του Ματ Λοτζέσκι που είχε ένα ατύχημα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά, γιατί το μπάσκετ και γενικότερα ο αθλητισμός έρχεται σε δεύτερη και τρίτη μοίρα όταν υπάρχουν τέτοια γεγονότα»ήταν η αρχική τοποθέτηση του Βλάντο που συνέχισε για το παιχνίδι:

«Δεν ήταν εύκολο για μένα να παρακολουθήσω έναν τελικό στο ΣΕΦ, είναι ένα γήπεδο που έχω παίξει τελικούς και πάντα για έναν αθλητή του Παναθηναϊκού αυτό είναι ελκυστικό. Ένιωθα άσχημα στο ξεκίνημα που δεν μπορούσα να βοηθήσω, αλλά στην πορεία ξεχνιόμουν γιατί έβλεπα ότι παίζαμε πολύ καλά. Κάναμε πολύ σπουδαίο και συγκεντρωμένο παιχνίδι, ήμασταν σε καλή ψυχολογία και με καθαρό μυαλό.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχουν κάνει οι αρχηγοί μας (σ.σ .Διαμαντίδης, Φώτσης) μια τρομερή εμφάνιση, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει απολύτως τίποτα. Η σειρά είναι μεγάλη, ξέρουμε πως είναι τελικοί μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και το μόνο που κάναμε είναι να κερδίσουμε το πρώτο ματς. Είναι σημαντικό πως έχουμε πια το πλεονέκτημα, αλλά δεν είναι ο τίτλος. Στο γήπεδό μας ελπίζω να έχουμε ανάλογη και ακόμα καλύτερη απόδοση από το πρώτο ματς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...