ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Επίσημα «πράσινος» ο Τσίροβιτς

Ο Σέρβος ακραίος, Λάζαρ Τσίροβιτς, αποτελεί και επίσημα πλέον την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, ενόψει της νέας σεζόν.

Επίσημα «πράσινος» ο Τσίροβιτς

Ο 24χρονος άσος, υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου με το «τριφύλλι» και θα ενισχύσει την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου από τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου ακραίου Λαζάρ Τσίροβιτς. Ο διεθνής νεοαποκτηθείς αθλητής του Τριφυλλιού, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 χρόνο, γεννήθηκε στις 26/2/1992 στην πόλη Kragujevac της Σερβίας, έχει ύψος 2.00μ και ζυγίζει 75 κιλά.

Οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί:

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2007-2014:  Radnicki Kragujevac

2014-2015: Budvanska Rivijera

2015-2016: Afyon Belediyespor

Κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα καριέρας του έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα, με σταθερή παρουσία σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Champions league, CEV cup, Challenge cup).

Ο Λαζάρ Τσίροβιτς στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού Α.Ο.  είπε στο paovolleyball.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό και ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα της ομάδας. Είναι μεγάλη τιμή για κάθε αθλητή να αποτελεί μέλος αυτού του Συλλόγου και ταυτόχρονα ιδανική ευκαιρία για την καριέρα του. Γνωρίζω τα πάντα για το Σύλλογο και για τους οπαδούς της ομάδας, που βρίσκονται πάντα δίπλα της και τη στηρίζουν. Ελπίζω να έχουμε μία πολύ επιτυχημένη χρονιά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...