ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αφρουδάκης: «Σκέφτομαι να σταματήσω»

Τις σκέψεις που έχει για να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αποκάλυψε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Αφρουδάκης.

Αφρουδάκης: «Σκέφτομαι να σταματήσω»

Ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές που έχει βγάλει η ελληνική υδατοσφαίριση, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Γιώργος Αφρουδάκης, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να σταματήσει την καριέρα του.

Λίγο μετά την ήττα στον ημιτελικό του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, ο Αφρουδάκης αποκάλυψε πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες αυτό να ήταν το τελευταίο του παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είμαι 100% σίγουρος για το αν θα σταματήσω. Η σκέψη μου είναι πιο έντονη από ποτέ να σταματήσω από την ενεργό δράση».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 996 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά και τη διαφορά δυναμικότητας:«Στο σημερινό παιχνίδι έπαιξε ο Ολυμπιακός που είναι ουσιαστικά η εθνική ομάδα της Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεν καταφέραμε να κοντράρουμε τον αντίπαλο, παρά μόνο στα πρώτα 5-6 λεπτά. Από εκεί και πέρα είχαμε εκνευρισμό στο παιχνίδι και η ψαλίδα άνοιγε όσο περνούσε η ώρα. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική. Η διαφορά είναι χαώδης. Ο Ολυμπιακός είναι μέσα στις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης μαζί με την Προ Ρέκο. Αύριο πιστεύω πως δε θα χει κανένα πρόβλημα. Την άλλη βδομάδα είναι τα δύο φαβορί μαζί με τη Ρέκο για να πάρουν το Ευρωπαϊκό».

Για το μέλλον της ομάδας του είπε: «Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει σταθερά βήματα τα τελευταία χρόνια, αν αναλογιστεί κανείς το που βρισκόταν τα προηγούμενα χρόνια. Θέλει όμως το κάτι παραπάνω. Αυτό εξαρτάται και από τη διάθεση που θα δείξει η διοίκηση. Μαζί με τον Ολυμπιακό αποτελούν τις κορυφαίες ομάδες σε όλα τα σπορ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...