ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΦ

Αυτά είναι τα άρθρα που «καίνε» τον ΟΣΦΠ (pics)

Διαβάστε αναλυτικά τα άρθρα 20 και 22 του πειθαρχικού κώδικα του ΕΣΑΚΕ, σύμφωνα με τα οποία ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού της έδρας για μια έως τρεις αγωνιστικές.

Αυτά είναι τα άρθρα που «καίνε» τον ΟΣΦΠ (pics)

Όπως σας έγραψε το panathinaikos24.gr νωρίτερα, οι «ερυθρόλευκοι» κινδυνεύουν να δουν χωρίς κόσμο το ΣΕΦ, στον 5ο τελικό με τον Παναθηναϊκό, αν η σειρά φτάσει εκεί. Κι αυτό γιατί το φύλλο αγώνα είναι επιβαρυντικό γι’ αυτούς, αναφέροντας τα πάντα. Όλα τα αίσχη, δηλαδή, που έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά του ντέρμπι.

Τα άρθα 20 και 22 προβλέπουν τιμωρία της έδρας από μια έως τρεις αγωνιστικές.

Δείτε τα αναλυτικά

Άρθρο 20

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.371 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
  1. Στις περιπτώσεις δημιουργίας επεισοδίων (π.χ. συμπλοκές ομαδικές μεταξύ θεατών – οπαδών, ρίψεις διαφόρων αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο) από τα αναφερόμενα στο προηγούμενο άρθρο πρόσωπα, τα οποία στρέφονται εναντίον φιλάθλων, θεατών, διαιτητών, κριτών, αθλητών και κάθε γενικά προσώπου, που παρίσταται στον διεξαγόμενο αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα και συνέπεια των οποίων είναι η δυσφήμιση του αθλήματος και η προσβολή του φίλαθλου πνεύματος, επιβάλλονται οι παρακάτω ποινές με απόφαση του Δικαιοδοτικού Οργάνου, σε όσες περιπτώσεις έχει αρμοδιότητα, οι οποίες αναφέρονται στην στέρηση του δικαιώματος των υπαίτιων Κ.Α.Ε παρουσίας θεατών στα γήπεδα έδρες τους (ποινή αποκλεισμού) και στην επιβολή χρηματικού προστίμου.
  2. Στην υπαίτια Κ.Α.Ε επιβάλλονται οι παρακάτω ειδικότερα προβλεπόμενες πειθαρχικές ποινές και χρηματικά πρόστιμα σε περίπτωση που είναι γηπεδούχος.
13288820_10153576936872374_350708405_n

Άρθρο 22

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ

α) Σε περίπτωση επεισοδίων μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (κερκίδες, αποδυτήρια κλπ.) κατά την διάρκεια του αγώνα ή αμέσως πριν από την έναρξη ή αμέσως μετά την λήξη του, επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο από 1.200,00 έως 2.400,00€

β) Σε περίπτωση επεισοδίων μέσα στο γήπεδο (κερκίδες, αποδυτήρια κλπ.) αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα ή αμέσως πριν από την έναρξη ή αμέσως μετά την λήξη του που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα, επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού μίας (1) έως δύο (2) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο από 3.000,00 έως 4.400,00 €.

γ) Σε περίπτωση σοβαρών επεισοδίων μέσα στο γήπεδο (κερκίδες, αποδυτήρια κλπ.) αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα ή αμέσως πριν από την έναρξη ή αμέσως μετά την λήξη του που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσφημιστικά για το άθλημα, επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού τριών (3) έως τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο από 4.000,00 έως 8.800,00 €.

Σε περίπτωση που τα επεισόδια ή οι αναγραφόμενες στο Φύλλο αγώνα πράξεις υπάγονται σε άλλη διάταξη του παρόντος Κανονισμού που προβλέπει την επιβολή βαρύτερης ποινής σε βάρος της υπαίτιας ΚΑΕ, αυτή επιβάλλεται από το αρμόδιο Δικαιοδοτικό Όργανο.

13318831_10153576936877374_146080036_n

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...