ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λοράντος: «Η συμμετοχή απλά δεν μας ικανοποιεί»

Στόχος για τον Παναθηναϊκό είναι η κατάκτηση του τίτλου και όχι απλά η συμμετοχή στο final-4, όπως δηλώνει ο τεχνικός της ομάδας, Τεό Λοράντος.

Λοράντος: «Η συμμετοχή απλά δεν μας ικανοποιεί»

Ο τεχνικός των «πρασίνων»,  κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στα γραφεία της ΚΟΕ, το μεσημέρι της Πέμπτης δήλωσε:

«Καλό είναι να ξεπεράσουμε όσα έχουν συμβεί μέχρι να διεξαχθεί τελικά αυτό το Final 4 και να αναδείξουμε τα θετικά στοιχεία της διοργάνωσης. Θα γίνει σε ένα κολυμβητήριο παραδοσιακό σε ό,τι αφορά αγώνες πόλο και εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια. Είμαστε μία εβδομάδα πριν από το final-6 της Ευρώπης που είναι κάτι πολύ σημαντικό για το ελληνικό πόλο και λίγες εβδομάδες πριν το world league και την έναρξη της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Για το λόγο αυτό φαντάζομαι ότι το επίπεδο θα είναι πολύ υψηλό, ώστε η διοργάνωση του κυπέλλου να έχει την ανάλογη αίγλη. Σε ό, τι αφορά τον Παναθηναϊκό Α.Ο., η συμμετοχή απλά σε ένα Final 4 δεν μας ικανοποιεί. Εμείς δουλεύουμε όλη τη χρονιά ώστε να καταφέρουμε τη νέα σεζόν να κατακτήσουμε έναν τίτλο, όπως αρμόζει στην ιστορία του Συλλόγου που εκπροσωπούμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...