ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Οριστικά τη Δευτέρα ο 4ος τελικός στο ΟΑΚΑ!

Μετάθεση μιας ημέρας για τον 4ο τελικό της basket league στο ΟΑΚΑ. Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει τη Δευτέρα στις 19:30.

Οριστικά τη Δευτέρα ο 4ος τελικός στο ΟΑΚΑ!

Μετά την επιστολή της ΔΕΑΒ και της αστυνομίας στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, και το αίτημά τους για μετάθεση του ντέρμπι μια μέρα μετά, λόγω και της κυριακάτικης αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, η απόφαση πάρθηκε.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει τη Δευτέρα, αντί για Κυριακή,  στις 19:30 στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να φέρει στα ίσια τη σειρά και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα σε πέμπτο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Από στιγμή σε στιγμή θα ανακοινωθεί η διάθεση των εισιτηρίων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.