ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γιορτή του μπάσκετ στο «Π.Γιαννακόπουλος»! (pics)

Το κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος» φιλοξένησε το Final 4 του πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΣΚΑ!

Γιορτή του μπάσκετ στο «Π.Γιαννακόπουλος»! (pics)

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το κλειστό της Λεωφόρου, μετατρέποντας την τελική φάση της διοργάνωσης σε γιορτή του μπάσκετ, με πολλά παιδιά στις κερκίδες να απολαμβάνουν ωραίο θέαμα.

pag7

Ο Παναθηναϊκός στον τελικό του Final-4 αντιμετώπισε τον Εύνικο, που αναδείχτηκε και νικητής, καθώς επικράτησε με 47-37.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – ΕΥΝΙΚΟΣ 37-47

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
pag3

 Τα δεκάλεπτα: 9-13, 14-20, 30-32, 37-47

Παναθηναϊκός Α.Ο. (Σερδενές): Τζερεμέ 4, Δαυλάκου, Συψή 4, Γκίνη, Ταφμίζη, Τσελέ, Παπαθεοδώρου 1, Μουρίκη 8, Μόσχου 1, Μαυράκη 1, Γλυνού 6, Εζέτζα 10

Εύνικος (Βελτσίστας):Κωστογιάννη, Χρονάκη, Θωμαΐδου 3, Δρακοπούλου 5 (1), Μετάι 5 (1), Γούλα 18, Αβράμη 6, Μέτσο 10, Δρακοπούλου, Πετροπούλου, Κομεσσάριου, Αγγελοπούλου

pa6
pag8

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.