ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τι έλεγαν για τον ορισμό

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό για Αρετόπουλο

Έντονη δυσαρέσκεια από τον Παναθηναϊκό, για την απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει τον Αρετόπουλο στο σημερινό ντέρμπι της Τούμπας.

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό για Αρετόπουλο

Στην πλευρά των «πρασίνων» προκάλεσε οργή ο ορισμός του Αρετόπουλου, ενός διαιτητή που στο παρελθόν έχει έρθει στο επίκεντρο της προσοχής για τους λάθος λόγους.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού υποστηρίζουν πως ο συγκεκριμένος διαιτητής «έχει δείξει τα αισθήματά του όπως αυτά είχαν αποκαλυφθεί τόσο από τη φωτογραφία με ερυθρόλευκο φόντο που έχει κυκλοφορήσει κατά κόρον στα ΜΜΕ όσο και από τις πληροφορίες ότι μετά από αγώνα που σφύριξε, πήρε φανέλα της ομάδας του Πειραιά».

Παράλληλα υπενθυμίζουν μερικά από τα σοβαρότερα λάθη του Αρετόπουλου, με την αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα Πλατανιάς – Παναθηναϊκός 2-1 το 2012 και κάνουν λόγο για ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της ομάδας των Χανίων και ανύπαρκτο οφσάιντ σε τετ α τετ του Παναθηναϊκού, ενώ κάνουν αναφορά και στην αναμέτρηση Πλατανιάς – Παναθηναϊκός 2-3 το 2014 και «το παγκόσμιο ρεκόρ του καταλογισμού ενός φάουλ σε ολόκληρο 90λεπτο».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.088 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά ο Αρετόπουλος ήταν τέταρτος βοηθός στο ντέρμπι του αίσχους στο «Καραϊσκάκης» το 2011 με την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο οπαδών της γηπεδούχου και της βιαιοπραγίας κατά ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

Τέλος, η πλευρά του Παναθηναϊκού τονίζει πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο παιχνίδι της Τούμπας στον πρώτο γύρο ανακάλυψε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, αλλάζοντας τις ισορροπίες του αγώνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...