ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Επίσημη η επιστροφή της Καρπουζά

Η Άννα Καρπουζά είναι και επίσημα παίκτρια του Παναθηναϊκού και επιστρέφει στο σύλλογο μετά τέσσερα χρόνια.

Επίσημη η επιστροφή της Καρπουζά

Είχε γίνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες, αλλά τώρα έγινε πλέον και επίσημο. Η Καρπουζά επιστρέφει στο «τριφύλλι» και θα ενισχύσει τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο.  ανακοινώνει την απόκτηση της Άννας Καρπουζά. Η διεθνής κεντρική – διαγώνια, που επιστρέφει στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου μας, είναι γεννημένη στις 9/1/1990 και έχει ύψος 1.92μ.

Η καριέρα της:

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.099 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2015-16 Πανναξιακός

2014-15 Α.Ο. Θήρας

2012-14 Πανναξιακός ΑΟΝ

2009-12 Παναθηναϊκός Α.Ο.

2008-09 Κτησιφών Παιανίας

2007-08 Παναθηναϊκός Α.Ο.

2005-07 Κένταυρος Χανίων

2005 Πανχανιακός

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου της με το Τριφύλλι, η νεοαποκτηθείσα αθλήτρια δήλωσε στο panathinaikos 1908.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και που θα αποτελώ μέλος της ομάδας τη φετινή χρονιά. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Σύλλογος, με τον οποίο έχουμε ζήσει στο παρελθόν πολλές ένδοξες στιγμές. Επιθυμία μου είναι να συμβάλλω τα μέγιστα ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ελπίζω ο συγκλονιστικός κόσμος του Παναθηναϊκού, με τον οποίο έχουμε μοιραστεί πολλές όμορφες στιγμές, να είναι και φέτος δίπλα μας, γιατί τον χρειαζόμαστε στην προσπάθεια που θα κάνουμε για επιστροφή στις επιτυχίες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...