ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θετικά κι αρνητικά του Βλάντο

Ο Γιάνκοβιτς μόνο σίγουρος δεν κρίνεται για την επόμενη σεζόν και ήδη αρκετές ομάδες καραδοκούν.

Θετικά κι αρνητικά του Βλάντο

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς διαβάζει ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει τις περιπτώσεις Μπράμου, Αντετοκούνμπο, είδε με πόση θέρμη υποστήριξε ο Αργύρης Πεδουλάκης την επιλογή Χαραλαμπόπουλου στις θέσεις των φόργουορντ στους τελικούς κι είναι λογικό να μην νιώθει σίγουρος για την παραμονή του.

Ήδη η ΑΕΚ τον παρακολουθεί στενά κι ετοιμάζεται να κάνει κίνηση. Ο ταλαντούχος άσος έχει ποιότητα, καλό μακρινό σουτ κι αγωνιστικό θράσος («κλειδί» στους τελικούς του 2014, ειδικά στον 4ο τελικό αποτέλεσε το κρυφό χαρτί των Αλβέρτη-Πρίφτη, κομβικός στον περσινό προημιτελικό κυπέλλου στην Πυλαία και στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ στο άδειο ΟΑΚΑ) μα μετά από τρία χρόνια στο Μαρούσι δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση σε τομείς που «πονάει» (άμυνα, drive, post παιχνίδι απέναντι σε κοντύτερους αντιπάλους) κάτι που κάνει την παραμονή του αμφίβολη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.