ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όλο Παναθηναϊκούς γυροφέρνει

Ο Νίκος Νταμπίζας πήρε μαζί του στην Κύπρο τον Παναγιώτη Αγριόγιαννη κι έχει διαρκώς το νου του σε παίκτες του τριφυλλιού.

Όλο Παναθηναϊκούς γυροφέρνει

Ο Νίκος Νταμπίζας από τότε που ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στην Ομόνοια όλο παίκτες /στελέχη του Παναθηναϊκού γυροφέρνει, η τριβή του ενάμιση χρόνο με πρόσωπα και καταστάσεις στο Κορωπί τον κάνουν 100% σίγουρο για τις επιλογές του.

Ο Παναγιώτης Αγριόγιαννης (ο κορυφαίος γυμναστής τερματοφυλάκων που πέρασε από τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια μ’ εξαιρετική δουλειά πάνω σε Καπίνο, Καρνέζη, Κοτσόλη, Στιλ) συμφώνησε ν’ ακολουθήσει τον «Ντάμπι» στην Κύπρο συνεπώς όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του Μάριο Γκαλίνοβιτς στην εκγύμναση των πορτιέρο θα προέρχεται από το εξωτερικό. Η ΠΑΕ σκεφτόταν την επιστροφή του Αγριόγιαννη που τα είχε «σπάσει» με το τιμ του Γιάννη Αναστασίου αποχωρώντας από το «Γ. Καλαφάτης»

Εκτός του ικανότατου προπονητή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού, Λάρισας, Νιουκάστλ έχει «ασχοληθεί» και με Νάνο, Κουτρουμπή, Ταυλαρίδη, Κλωναρίδη που όμως δεν δείχνουν διατεθειμένοι ν΄ αφήσουν τον Παναθηναϊκό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...