ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

Καταγγείλτε υπεύθυνα!

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αντί να χαρούν το πρωτάθλημα που κατέκτησαν (δεν είναι και πολλά…), προχώρησαν σε μια ακόμα καταγγελία εις βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Γράφει ο Ψυχίατρος.

Καταγγείλτε υπεύθυνα!

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του 4ου τελικού της Basket League, οι αφοί Αγγελόπουλοι, κατήγγειλαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, με αφορμή την ανακοίνωση του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ.

ΟΚ, ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού», παρασυρμένος από την έκβαση του αγώνα, αλλά και της σειράς, χρησιμοποίησε μια έκφραση του δρόμου, που λέμε, χωρίς όμως να προσβάλει κανέναν, ίσα ίσα, που αφορούσε τον ίδιο του τον εαυτό και έριξε τα «βέλη» του στη διαιτησία (δεν είχε και πολύ άδικο εδώ που τα λέμε).

Οι ιδιοκτήτες των Πειραιωτών, μετά το τέλος του 4ου τελικού, παρότι δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, παρότι ήρθαν και αυτοί στα αποδυτήρια των «πράσινων», προκειμένου να συγχαρούν τον Δημήτρη Διαμαντίδη και όλα έμοιαζαν να… αλλάζουν, τσουπ… ήρθε η νέα καταγγελία…

Για να μπαίνουν λοιπόν τα πράγματα στη θέση τους. Οι αφοί Αγγελόπουλοι, παρά το αντίθετο προφίλ που θέλουν να περάσουν προς τα έξω, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα τους με κάθε κόστος. Όποιος πιστεύει το αντίθετο, πρόβλημά του. Η επικοινωνιακή τακτική της καταγγελίας για… ψύλλου πήδημα, αποδεικνύει του λόγου το αληθές, αφού εκεί που λες πως ομαλοποιείται η κατάσταση, βρίσκουν πάντα ένα τρόπο να γυρίσουν τούμπα το έργο.

Δεν πειράζει, κόμπλεξ είναι αυτά, τι να κάνουμε. Ξέρετε κάτι; Ακόμα και όταν είσαι νικητής και θες όσο τίποτα άλλο, να δεις τον «εχθρό» σου να πέφτει κάτω και να μην ξανασηκώνεται, ενώ αυτός όχι μόνο σηκώνεται, αλλά σου κουνάει το δάκτυλο και σου λέει, εδώ είμαι, θα επιστρέψω, τότε λογικό είναι το κόμπλεξ και ο φόβος σου να μεγαλώνουν.

Όσο ο Παναθηναϊκός είναι όρθιος και δυνατός, τόσο θα αυξάνονται οι κραυγές των δεύτερων. Καταγγείλτε ελεύθερα. Εμείς εδώ είμαστε…

ΥΓ.1: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης κάθε φορά που ανανέωνε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, δε γραφόταν ούτε γραμμή, στον Τύπο. Απλά «ερχόταν» μια λιτή ανακοίνωση, εκεί που δεν το περίμενε κανείς.

Κάθε φορά που έρχεται η στιγμή να ανανεώσει ο Σπανούλης, ακούμε για χορό εκατομμυρίων και διαπραγματεύσεις. Αντιλαμβάνεστε τη διαφορά έτσι;

ΥΓ.2: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε τις επιδόσεις του Ολυμπιακού, εκτός παρκέ… και οι αφοί Αγγελόπουλοι, θίχτηκαν. Όποτε χάνουν το πρωτάθλημα, τι κάνουν ακριβώς οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού; Πάντως, συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, δεν έδωσαν ποτέ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE