ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θ. Γιαννακόπουλος: «Είμαι πολύ συγκινημένος για τον Δημήτρη»

Δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος εκθείασε το χαρακτήρα του πρώην πλέον αρχηγού του Παναθηναϊκού.

Θ. Γιαννακόπουλος: «Είμαι πολύ συγκινημένος για τον Δημήτρη»

Παράλληλα, ο πρώην διοικητικός ηγέτης του «εξάστερου», αναφέρθηκε σε μια παλιά ιστορία, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Όσα είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος:

«Ο, τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο. Είμαι πολύ συγκινημένος για τον Δημήτρη. Κατάφερε κάτι πολύ μεγάλο. Ναι, είναι η αλήθεια. Όχι μόνο από πλευράς παικτικής, αλλά κυρίως ανθρώπινης. Ήταν πάνω απ’ όλα άνθρωπος».

Σχετικά με την φήμη πως για 50 χιλιάδες ο Διαμαντίδης προτίμησε τον Παναθηναϊκό από τον Ολυμπιακό το 2004, τόνισε:

«Είναι ένα μεγάλο ψέμα, ο Διαμαντίδης ήρθε στον Παναθηναϊκό γιατί κάποιοι άνθρωποι του μπάσκετ τον ώθησαν σε αυτή την επιλογή».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.678 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος ρωτήθηκε για το τι χρειάζεται, ώστε ο Παναθηναϊκός να βρεθεί ξανά στην κορυφή:

«Τι να επιστρέψει; Είναι στην κορυφή ο Παναθηναϊκός. Θα μπορούσε να έχει πάρει και φέτος το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να πάρει όμως νέους αθλητές κυρίως για την βελτίωση στην Ευρώπη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...