ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Πράσινος» ο Χαραλαμπίδης

Το τμήμα βόλεϊ των Ανδρών του Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Χαραλαμπίδη.

«Πράσινος» ο Χαραλαμπίδης

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

« Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Χαραλαμπίδη. Ο νεοαποκτηθείς κεντρικός είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 6/3/1991 και έχει ύψος 2.00μ.»

Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί:

2014-2016           Φοίνικας Σύρου

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.074 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2014                     Νίκη Αιγινίου

2012-14               ΠΑΟΚ

2012                     Άρης

2006-12               Ηρακλής

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Τριφυλλιού, ο 25χρονος κεντρικός είπε στο paovolleyball.gr:

«Eίναι τιμή για κάθε αθλητή να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά και να εκπληρωθούν οι στόχοι μας. Ως αντίπαλος, έβλεπα ότι ο κόσμος είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας και την εμψυχώνει και είναι πολύ ευχάριστο για κάθε αθλητή να αγωνίζεται σε γεμάτο γήπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.