ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Ντροπή σου οπαδέ του Μαρινάκη…

Εσύ βρε αμετανόητε, που θεωρείς τον Μαρινάκη καρπερό – καθότι σχολιάζεις παντού στα social media ότι είναι μπαμπάς μας – δεν ντρέπεσαι; Γράφει ο Πάνος Φραγκουλάκης.

Ντροπή σου οπαδέ του Μαρινάκη...

Σε είδα στο πέταλο της 7. Μπρος στα μάτια σου ακυρώθηκε το γκολ του Κατσουράνη. Λίγα λεπτά μετά η ομάδα σου έκανε το 2-1 με γκολ offside και σφράγισες το πρωτάθλημα. Το θυμάσαι;

Στη συνέχεια «μπούκαρες» για να πανηγυρίσεις τη μεγάλη νίκη κι έπαιξες κάτι ψιλές με τους αθλητές της ομάδας μου. Βγαίνει ο πρόεδρος σου, περιχαρής και δηλώνει ότι δίδαξε ήθος και χασκογελά για τη φούστα του Σισέ. Δεν μπορεί να μη το θυμάσαι, λογικά χαμογέλασες.

Κατακαλόκαιρο, σκάει ένα σκάνδαλο που νιώθεις ότι δεν σε αφορά. Για κάποιο λόγο ο κ. Μπέος κάνει παράκληση μέσω τηλεφώνου στον πρόεδρο σου να προστατεύσει τον διαιτητή Καλόπουλο. Από πού κι ωσπού;

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αρχίζει νέα σεζόν και βλέπεις ντουζίνες ποδοσφαιριστών σου να φεύγουν από την ομάδα σου και να πηγαίνουν σε άλλες, μικρότερες. Εργοτέλης, ΟΦΗ, Πανιώνιος, Λεβαδειακός. 22 δανεικοί τη σεζόν 2013-14. Παίρνεις τα ματς αέρα, η ομάδα πετάει, τα «τρίποντα» έρχονται το ένα μετά το άλλο. Εύκολα πρωταθλητής, δεν μπορεί να μη το θυμάσαι.

Αρχίζει νέα σεζόν, και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι αντίπαλοι σου ισχυρίζονται ότι ευνοείσαι από την διαιτησία. Είσαι η ομάδα με τα περισσότερα κερδισμένα πέναλτι, τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ, τις περισσότερες κερδισμένες κίτρινες και κόκκινες κάρτες. Δεν μπορεί να μη θυμάσαι τη γκρίνια μου.

Την ίδια ώρα, κάθε καλοκαίρι, ο πρόεδρος σου, εξακολουθεί να εισπράττει πολλά εκατομμύρια ευρώ, από τη συμμετοχή σου στους ομίλους του Champions League.

Αρχίζει η προπέρσινη η σεζόν, και ο αιώνιος αντίπαλος σου, είναι καλός. Λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε, σε κερδίζει καθαρά στη Λεωφόρο. Πριν την έναρξη του ματς ο προπονητής σου αποφασίζει να κάνει βόλτα μπροστά στη 13. Οι οπαδοί αντιδρούν. Από τον Παναθηναϊκό αφαιρούνται τρεις βαθμοί και παίρνεις άνετος το πρωτάθλημα. Το θυμάσαι έτσι;

Αρχίζει η περσινή σεζόν. Έρχεσαι Λεωφόρο. Ο διαιτητής αποφασίζει να κρατήσει 16000 ανθρώπους επί δυόμιση ώρες εντός γηπέδου και έπειτα αποφασίζει την οριστική διακοπή του ματς. Παράλληλα, βλέπω τον πρόεδρο σου να σουλατσάρει στο γήπεδο πριν τη σέντρα, άνθρωπο σου στη φισούνα να μου κάνει χειρονομίες και τον Σιόβα σου να βγάζει «μάγκικη» σέλφι μπροστά στην διαλυμένη, από τα επεισόδια, θύρα 13. Το ματς κατοχυρώνεται υπέρ σου 3-0 κι έκτοτε δεν κατάφερα να ξαναμπώ στη 13. Αυτό δεν ξέρω αν το θυμάσαι, εμένα πάντως μου στοίχισε.

Τελειώνει η σεζόν και είσαι θριαμβευτής. Βγαίνει τη Δευτέρα ο Θωμαΐδης – ας πούμε για χάρη σου ότι είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία – και σε βάζει να ακούσεις ότι ο αντιπρόεδρος σου ΑΠΑΙΤΕΙ, οι διαιτητές να είναι ταγμένοι στον Ολυμπιακό.

Και σε ρωτώ: Αν δεν έχεις κάποιο οικονομικό όφελος από αυτή την κατάσταση. Αν δεν είσαι συγγενής ή στενός φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αν τελοσπάντων, σου έχει απομείνει ελάχιστη λογική και συνείδηση. Δεν ντρέπεσαι;

Αν είσαι φίλος του Ολυμπιακού κι αν κάτι από τα παραπάνω απλώς σε βάζει σε σκέψεις, σε σέβομαι. Δεν περιμένω να αλλάξεις ομάδα ούτε να μου δώσεις δίκια. Είτε έχεις καταλάβει την «μπόχα» και έχεις αποστασιοποιηθεί είτε απλώς έχεις αρχίσει να αμφιβάλεις. Σε σέβομαι ειλικρινά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.