ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Μεταγραφικό «μπαμ» με Ρανγκέλ!

Το τμήμα βόλεϊ των Ανδρών του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου διεθνούς Βραζιλιάνου, Λούκας Βίκτορ Ρανγκέλ. Ταυτόχρονα, γνωστοποίησε την λύση της συνεργασίας με τους Μάκη Κανέλλο και Νάσο Σαμαντά.

Μεταγραφικό «μπαμ» με Ρανγκέλ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο.  ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Lucas Victor Rangel. Ο νεοαποκτηθείς  διεθνής Βραζιλιάνος κεντρικός γεννήθηκε στις 29/10/1990 και έχει ύψος 2.08μ.

Η καριέρα του:

2015 – 2016 :      UPCN (Αργεντινή)/Fuvnic Taubate (Bραζιλία)

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2014 – 2015 :      CAI Teruel (Ισπανία)/PAOK (Ελλάδα)

2013 – 2014 :      UFJF (Βραζιλία)

2012 – 2013 :      Sada Cruzeiro (Βραζιλία)

2010 – 2012 :      Industrial  Maua (Βραζιλία)

2008 – 2010 :      COPM (Βραζιλία)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Τριφυλλιού, ο Rangel τόνισε στο paovolleyball.gr:

«Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος που συμφώνησα με έναν τεράστιο Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός και οι προσδοκίες μου για τη νέα σεζόν είναι οι καλύτερες. Από τότε που αγωνιζόμουν στην Ελλάδα, θυμάμαι τους οπαδούς της ομάδας και το πάθος με το οποίο την στηρίζουν και επιθυμώ να συμβάλω  ώστε να ζήσουμε μαζί πολύ ωραίες στιγμές, πολλές νίκες και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός Α.Ο.  ευχαριστεί θερμά τoυς Μάκη Κανέλλο και Νάσο Σαμαντά για τη συνεργασία και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.