ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Και επίσημα στη Ρόντα ο Αναστασίου!

Ο Γιάννης Αναστασίου υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την ολλανδική Ρόντα.

Και επίσημα στη Ρόντα ο Αναστασίου!

Μέτα το πέρασμα του από το «τριφύλλι», ο Γιάννης Αναστασίου θα κάτσει για τον επόμενο ένα χρόνο στον πάγκο της ολλανδικής, Ρόντα. Ο Αναστασίου θα γίνει ο πρώτος Έλληνας τεχνικός που κάθεται σε πάγκο ολλανδικής ομάδας.

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Τον Καανέν δήλωσε για την πρόσληψη του:«Ψάχνοντας για νέο προπονητή θέλαμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή μας. Μετά από αρκετές επαφές καταλήξαμε στον Γιάννη που ταιριάζει άριστα στην φιλοσοφία μας. Ξέρει τον σύλλογο, την ολλανδική κουλτούρα και έχει προπονήσει στο υψηλότερο επίπεδο».

 Το Σάββατο είναι η επίσημη παρουσία του Αναστασίου στους εκπροσώπους του Τύπου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...