ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρουμπίν για Σαντσεθ

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Ρουμπίν Καζάν βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Σέρχιο Σάντσεθ.

Ρουμπίν για Σαντσεθ

Ο Παναθηναϊκός δεν υπολογίζει τον Σέρχιο Σάντσεθ ενόψει της νέα σεζόν. Η «πράσινη» διοίκηση φυσικά το έχει μεταφέρει αυτό και στον ίδιο. Στο «τριφύλλι» προσπαθούν να λύσουν το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Σύμφωνα με με την ιστοσελίδα «malaga.eldesmarque.com» ο Χάβι Γκράθια που βρίσκεται στον πάγκο της Ρούμπιν Καζάν έχει στις πρώτες θέσεις της λίστας του τον Σέρχιο Σάντσεθ. Ταυτόχρονα, τονίζεται ότι η μετακίνηση του Ισπανού στην Ρωσία είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κάτι τέτοιο φυσικά μόνο χαρούμενους θα κάνει τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 97.228 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...