ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φυσιολογική η λύση της συνεργασίας

Τα λάθη στα ντέρμπι, η γκάφα με την Καμπάλα, η προχωρημένη του ηλικία ήταν επόμενο ν’ απομακρύνουν από το Κορωπί τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Φυσιολογική η λύση της συνεργασίας

Όταν στις αρχές Ιανουαρίου η ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 36χρονο, Στάθη Ταυλαρίδη πολλοί απόρησαν αφού το timing ήταν κακό με την εσωστρέφεια (τι…πρωτότυπο) στα ύψη μετά την ήττα από τον Πανθρακικό και την ισοπαλία (κύπελλο) με την …Κέρκυρα στο 94΄(!)

Λίγο καιρό μετά κι αφού ο έμπειρος στόπερ «έτρεξε» μια καταστροφική χρονιά (με μεγάλες γκάφες στα ματς με Καμπάλα, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό) ο προπονητής αποφάσισε ότι δεν του κάνει, θέλοντας να τοποθετήσει πλάι σε Μολέδο, Τελάντερ, Κουτρουμπή, Ευαγγέλου ένα νεαρότερο ποδοσφαιριστή.

Ο σκληροτράχηλος μπακ έκανε καταπληκτικό εξάμηνο πέρσι, «δένοντας» αμέσως με Στιλ, Σίντενφελντ, πλην όμως η «εγκληματική οργάνωση» στέρησε από τον σύλλογο ένα πρωτάθλημα που δικαιούνταν απόλυτα και θα τον έβαζε σε pole position το περασμένο καλοκαίρι (με εγγυημένα έσοδα 25.000.000 ευρώ και σίγουρη συμμετοχή στην Ευρώπη).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ψυχωμένο παιχνίδι του «Ταύλα» κι η έντονη προσωπικότητά του εκτιμήθηκαν από την εξέδρα μα η φετινή τραγική χρονιά σε συνδυασμό με την ηλικία του μόνο ευνοϊκοί παράγοντες δεν στάθηκαν στην περαιτέρω συνεργασία των δύο πλευρών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.