ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Μια γεύση από Ρανγκέλ (vids)

Η απόκτηση του Βραζιλιάνου Ρανγκέλ, στο «τριφύλλι», όπως είναι φυσιολογικό, έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στην ομάδα, αφού ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, μπορεί να αλλάξει επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Μια γεύση από Ρανγκέλ (vids)

Ο διεθνής κεντρικός, επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και πλέον, το κλειστό της Κυψέλης, έχει έναν ακόμη λόγο να γεμίζει, αφού ο Βραζιλιάνος, εκτός από ουσιαστικός, είναι και θεαματικός παίκτης, ειδικά στο μπλοκ, που είναι και η σπεσιαλιτέ… του.

Ας πάρουμε μια γεύση…

https://www.youtube.com/watch?v=0D75-Rr9vN0

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.286 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=6wMNIx5PNUg

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.