ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Το πρώτο triple crown (vids, pics)

Ο Παναθηναϊκός επικρατεί του Ολυμπιακού με 89-76, σαν σήμερα, το 2007, κερδίζει το πρωτάθλημα, κάνοντας το triple crown, αφού είχε ήδη «σηκώσει» κύπελλο και ευρωπαϊκό.

Το πρώτο triple crown (vids, pics)

Μία ακόμα… Glory Day, για τον Παναθηναϊκό, αυτή της 20ης Ιουνίου του 2007, όταν η αρμάδα του Ομπράντοβιτς θα επικρατήσει του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, με 89-76, στον 5ο τελικό της σειράς του πρωταθλήματος της Α1, η οποία ήταν και η τελευταία, με κόσμο και των φιλοξενούμενων στο 5ο παιχνίδι.

Οι «πράσινοι» θα κερδίσουν τον αιώνιο αντίπαλό τους στο ΟΑΚΑ, με 89-76, θα κάνουν το 3-2 και θα πανηγυρίσουν με την ψυχή τους, μια τέλεια χρονιά, στην οποία «ήρθαν» τρεις τίτλοι.

https://www.youtube.com/watch?v=zrLgrwhZekg

ÌÐÁÔÉÓÔ ÓÔÁÊ / ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ BATISTE STACK / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS
ÐÁÐÁÍÉÊÏËÁÏÕ ÔÓÁÑÔÓÁÑÇÓ ÌÐÅÔÓÉÑÏÂÉÔÓ ÄÉÁÌÁÍÔÉÄÇÓ / ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ PAPANIKOLAOU TSARTSARIS BECIROVIC DIAMANTIDIS / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS
ÏÌÐÑÁÍÔÏÂÉÔÓ / ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ OBRADOVIC / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS
ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS
ÓÉÓÊÁÏÕÓÊÁÓ / ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ SISKAUSKAS / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS
 ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÐËÅÉ ÏÖ SUPERLEAGUE 2015-2016)PAOK - PANATHINAIKOS

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ