ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blog

Τελικά… αντέχεται το 50-50;

Ο Βασίλης Μοιρώτσος αναρωτιέται αν οι υπόλοιπες ομάδες θέλουν να επιστρέψει η αξιοπιστία στο ποδόσφαιρο, όπως θέλει ο Παναθηναϊκός ή αν τους ενδιαφέρει μονάχα να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη.

Τελικά... αντέχεται το 50-50;

Ζήσαμε να το ακούσουμε κι αυτό. Πως ο Παναθηναϊκός, λέει, νομιμοποιεί την υπάρχουσα κατάσταση και τον Γκιρτζίκη, επειδή συναντήθηκε ο Παναγόπουλος μαζί του. Πύρινα άρθρα κατά του τριφυλλιού, σπόντες για… συστήματα και άλλα διάφορα που πραγματικά προκαλούν γέλιο. Κι όλα αυτά, μια μέρα μετά το ξεκάθαρο “θέλουμε να φύγεις και θα φύγεις” που είπαν Παναγόπουλος και Κωνσταντίνου στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Σε μια συνάντηση όπου ο Παναθηναϊκός πήγε με συγκεκριμένες προτάσεις, ζήτησε να αποχωρήσουν συγκεκριμένα άτομα και να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα χωρίς σκιές. Παρ’ όλα αυτά, τον κατηγορούν σύλλογοι που τον χειμώνα το πιθανότερο είναι πως θα φωνάζουν για διαιτητικά εγκλήματα, αλλά τότε θα είναι αργά για δάκρυα… Δεν έχω καμιά διάθεση να υπερασπιστώ τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Διαφωνώ, άλλωστε, με αρκετά απ’ τα πρόσωπα που προτείνει για την επόμενη μέρα. Η ιστορία έχει γράψει για κάποιους ανθρώπους και δεν ξεγράφει. Όσοι έπαιξαν με τον Παναθηναϊκό και… ασέλγησαν πάνω του, δεν έχουν κανέναν λόγο να υπάρχουν στο ποδόσφαιρο.

Όμως εδώ η υπόθεση είναι διαφορετική. Στον ΠΑΟΚ κατηγορούν τον Παναθηναϊκό επειδή πήγε στον Γκιρτζίκη και του είπε πως δεν τον θέλει. Γίνεται το άσπρο – μαύρο. Πιθανότατα κανείς δεν λέει να δεχτεί πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει ως απώτερο στόχο να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Δεν θέλει να ρίξει ένα σύστημα προκειμένου να φτιάξει ένα διαφορετικό, ένα δικό του, που θα το κατευθύνει εκείνος. Δεν θέλει να πάρει ένα πρωτάθλημα που θα το δείχνουν με το δάχτυλο. Το 50-50 ζητάει. Τελεία και παύλα. Πιθανότατα εκείνοι που θέλουν να γίνουν… Ολυμπιακοί στη θέση του Ολυμπιακού, να μην τους αρέσει η στάση που κρατάει ο Παναθηναϊκός.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ότι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ότι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 605 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ίσως, ακόμα – ακόμα, να φοβούνται κι εκείνοι το 50-50. Διότι τόσα χρόνια, με 50-50 στα παιχνίδια τους με τον Παναθηναϊκό, έχαναν πανηγυρικά. Φέτος, που είδαμε διαιτησίες που θα ζήλευαν και στο… Φάληρο, έγιναν ξαφνικά πανίσχυροι και δίκαιοι νικητές των πλέι οφ. Αν είναι να αλλάξει η κατάσταση και να… μοιράζονται τα πρωταθλήματα από τον Αύγουστο, χωρίς να μας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο και η μπάλα που θα βλέπουμε, τότε ποιο το νόημα; Η “μάχη” για να πέσει η ΕΠΟ γίνεται για να φτιάξουμε μια “ίδια”, αλλά με διαφορετικά πρόσωπα ή για να βρούμε αξιοπιστία και ποδόσφαιρο επί ίσοις όροις; Τελικά… αντέχεται το 50-50 ή όλοι θέλουν ένα κατά δικό τους 100-0, χωρίς να τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο;

Βασίλης Μοιρώτσος
Βασίλης Μοιρώτσος Ο Βασίλης Μοιρώτσος είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1984 και είναι αθλητικός συντάκτης. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 2004 ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παρέμεινε εκεί για 12 χρόνια, κάνοντας δεκάδες περιγραφές ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ πέρασε απ’ όλες τις ραδιοφωνικές «ζώνες» του σταθμού. Από το 2006 έως και το 2016 ήταν συντάκτης της εφημερίδας Sportday, καλύπτοντας ρεπορτάζ Α’ Εθνικής για 8 χρόνια, ενώ από το 2014 ανέλαβε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε η εφημερίδα Sportime από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Μάιο του 2018. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Sportal.gr και μέλος της αθλητικής συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Τα Νέα». Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.