ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Όσα είπαν οι πρωταθλητές!

Η ομάδα μπάσκετ κορασίδων του Παναθηναϊκού, επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη, με την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδος. Διαβάστε όλα όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές μια ακόμη μεγάλης επιτυχίας του «τριφυλλιού».

Όσα είπαν οι πρωταθλητές!

Αναλυτικά όσα είπαν στο επίσημο site του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, το προπονητικό τιμ της ομάδας, Γιώργος Καντζιλιέρης και Ηλίας Αρχιμανδρίτης, η αρχηγός της ομάδας Βίκυ Κασδαγλή και η MVP της διοργάνωσης, Ισμήνη Πράπα.

Γιώργος Καντζιλιέρης και Ηλίας Αρχιμανδρίτης:

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά, με πολύ δουλειά, ατελείωτες ώρες προπόνησης, με πολύ πίεσης, άσχημες και όμορφες στιγμές. Τα κορίτσια έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό, με απόλυτη συνέπεια και συγκέντρωση, ακολουθώντας πιστά το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει από την αρχή. Παίξαμε ένα μπάσκετ διαφορετικό από τις άλλες ομάδες, επιμείναμε στις αρχές που είχαμε και εκ του αποτελέσματος δικαιωθήκαμε.

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια ήταν πάντα η διοίκηση, που μας εμπιστεύτηκε και μας στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Το πρωτάθλημα αυτό είναι το αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Θέλουμε να αφιερώσουμε το πρωτάθλημα στη Θύρα 13 που συμπληρώνει 50 χρόνια, σε όλα τα κορίτσια μας, Κορασίδες και Νεανίδες που δούλεψαν μαζί όλη τη χρονιά και στον Σαράντο Μιχαλαριά που πίστεψε σε αυτή την επιτυχία από την αρχή».

Η Βίκυ Κασδαγλή:

«Δουλέψαμε πολύ σκληρά καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς με τους προπονητές μας και δεθήκαμε πολύ μαζί τους. Ακόμη και στις κακές στιγμές που είχαμε, ήταν δίπλα μας και μας στήριζαν. Μας πίστεψαν όλοι στον Παναθηναϊκό και η διοίκηση και αυτό μας έδωσε δύναμη. Ελπίζω να παραμείνω στον Σύλλογο και στο μέλλον και να φέρω πολλά τρόπαια ακόμη».

Η Ισμήνη Πράπα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πετύχαμε το στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν και δουλέψαμε σκληρά για να υλοποιηθεί. Αυτός ο τίτλος ήρθε μέσα από ομαδική δουλειά και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μας, τη διοίκηση αλλά και όλοι όσοι στάθηκαν δίπλα μας καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Το πρωτάθλημα αυτό είναι αφιερωμένο στη Θύρα 13».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE