ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτή είναι η νέα Ευρωλίγκα

Η Ευρωλίγκα παρουσίασε το πλάνο της επόμενης σεζόν, στους εκπροσώπους των συμμετεχόντων, ανακοινώνοντας τη σύνθεση των ομάδων, από την οποία απουσιάζει η Γαλατάσαραι.

Αυτή είναι η νέα Ευρωλίγκα

Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των ανθρώπων της Ευρωλίγκας, με τους εκπροσώπους των ομάδων, με τους Μάνο Παπαδόπουλο και Τάκη Μπαλτάκο, να βρίσκονται στη Βαρκελώνη, από πλευράς Παναθηναϊκού.

Αίσθηση προκάλεσε, το γεγονός πως στη λίστα των ομάδων, δεν υπήρχε η κάτοχος του Eurocup, Γαλατάσαραι, με τη συμμετοχή της να μην έχει καθοριστεί ακόμα, καθώς ο φάκελό της, θα επανεξεταστεί από την αρμόδια επιτροπή.

Η νέα διοργάνωση, αποτελείται από 16 ομάδες (15 προς το παρόν), με τη regular season να περιλαμβάνει 30 αγωνιστικές, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η φάση των «8» και έπειτα το Final-4. Tο πρόγραμμα της πρώτης φάσης, αναμένεται να γίνει γνωστό, στις αρχές Ιουλίου.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.153 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι ομάδες που συμμετέχουν:

Aναντολού Εφές Μπάμπεργκ Ερυθρός Αστέρας ΤΣΣΚΑ Μόσχας Νταρουσάφακα Αρμάνι Τζινς Μιλάνο Μπαρτσελόνα Φενέρμπαχτσε Γαλατάσαραϊ Λαμποράλ Κούτσα Μακάμπι Τελ Αβίβ Ολυμπιακός Παναθηναϊκός Ρεάλ Μαδρίτης Ούνικς Καζάν Ζαλγκίρις Κάουνας

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.