ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοινώθηκε από Ρουμπίν ο Σάντσεθ

Ο Σέρχιο Σάντσεθ, οποίος πριν λίγες μέρες έλυσε τη συνεργασία του με τους «πράσινους», ανακοινώθηκε από την Ρουμπίν Καζάν.

Ανακοινώθηκε από Ρουμπίν ο Σάντσεθ

Η Ρουμπίν Καζάν ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τπν πρώην «πράσινο», Σέρχιο Σάντσεθ. Από την πλευρά του ο Ισπανός είπε:

«Είμαι χαρούμενος που πήγα σε ένα τόσο φιλόδοξο σύλλογο, ένα κλαμπ με μεγάλα σχέδια. Από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω να κάνω ό, τι είναι δυνατόν για να γίνουν αυτά τα σχέδια πραγματικότητα. Μεγάλο ρόλο έπαιξε για να έρθω εδώ το γεγονός ότι ο προπονητής είναι Ισπανός. Αλλωστε με τον Γκράθια έχω συνεργαστεί και στη Μάλαγα. Ξέρω τη δουλειά του και των βοηθών του. Επέλεξα τον αριθμό “6”  που φορούσε ένας από τα αγαπημένους μου παίκτες, ο Ρόναλντ Κούμαν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.