ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Να μην επιστρέψει ο Παπαγιάννης στις… κακές αγωνιστικές συνήθειες…»

Ο Κέβιν Ο’ Κόνορ, αρθρογράφος του SBNation, αναφέρθηκε στην αδυναμία του Γιώργου Παπαγιάννη στην άμυνα, ελπίζοντας πως ο Έλληνας άσος, θα έχει διορθώσει τις… ατέλειές του.

«Να μην επιστρέψει ο Παπαγιάννης στις… κακές αγωνιστικές συνήθειες…»

Τα αποδυτήρια των Κινγκς, είναι ιδιότροπα… σύμφωνα με τον έμπειρο αρθρογράφο, ο οποίος αναφέρθηκε στον νεαρό άσο και το κατά πόσο θα μπορέσει να… πιάσει στο ΝΒΑ και στο Σακραμέντο.

Όσα είπε ο Κέβιν Ο΄Κόνορ:

«Ο Έλληνας σέντερ, Γιώργος Παπαγιάννης, είναι ένας ενδιαφέρων παίκτης εξαιτίας της εκρηκτικότητάς του, της ικανότητας του γύρω από τη στεφάνη και της προοπτικής να γίνει ένας εξαιρετικός rim protector. Η τελευταία χρονιά με τον Παναθηναϊκό αποτέλεσε την πρώτη φορά που έδειξε μέρος του lottery pick. Μερικούς μήνες νωρίτερα, τού έλειπε ενέργεια και έδειχνε αδιάφορος στην άμυνα στο Παγκόσμιο U19. Είναι απολύτως πιθανόν να έλυσε αυτά τα ζητήματα ο Παπαγιάννης, αλλά στην κατάσταση του Σακραμέντο, με τις ιδιότροπες προσωπικότητες στα αποδυτήρια, υπάρχει ο φόβος μήπως επιστρέψει στις… κακές, αγωνιστικές συνήθειες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.