ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Πιέζει για Μπουρούση, standbuy ο Βουγιούκας

Στην τελική ευθεία, «μπαίνει» το θέμα του ψηλού στον Παναθηναϊκό, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στην εβδομάδα.

Πιέζει για Μπουρούση, standbuy ο Βουγιούκας

Το θέμα του ψηλού ή καλύτερα των ψηλών, αναμένεται να κλείσει άμεσα στον Παναθηναϊκό, με τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους συνεργάτες του, να βρίσκονται συνεχώς σε επικοινωνία.

Τι γίνεται με Μπουρούση-Βουγιούκα

Ο Παναθηναϊκός, ψάχνει για δύο παίκτες στο «5», εκ των οποίων ο ένας θα είναι Έλληνας και ο άλλος ξένος. Από την ελληνική αγορά, τα… κουκιά είναι μετρημένα, αφού οι διαθέσιμοι ψηλοί, είναι ο Ίαν Βουγιούκας και ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο Βουγιούκας «προκάλεσε» το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού», μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε με τη φανέλα της Ζαλγκίρις, με τον παίκτη να βρίσκεται stand buy και αυτό που μένει να φανεί, είναι το αν θα επιλεγεί, αντί του Γιάννη Μπουρούση, που είναι ο έτερος ψηλός, με τον οποίο συζητάει ο Παναθηναϊκός.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» προσπαθούν να κάνουν το… κόλπο γκρόσο και να αποκτήσουν τον κορυφαίο ψηλό της Ευρωλίγκας, ωστόσο το buy out του Καρδιτσιώτη σέντερ, από τη Λαμποράλ, φαίνεται πως αποτελεί «αγκάθι», που ωστόσο κανείς δε γνωρίζει αυτή τη στιγμή, το κατά πόσο μπορεί να εμποδίσει τη μεταγραφή.

Παράλληλα, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος ο Μπουρούσης σκέφτεται και το ΝΒΑ, ενώ δεν είναι ακόμα σίγουρος, για το αν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει έναν εκ των δύο ψηλών (Μπουρούσης-Βουγιούκας), με το άλλο «πεντάρι» να είναι ξένος και διαφορετικού τύπου παίκτης (αθλητικός ψηλός).

Undersized ψηλός θα πλαισιώσει τον Έλληνα, σε πρώτο πλάνο ο Εμπάκουε

Με δεδομένο, πως τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά των Μπουρούση/Βουγιούκα είναι πιο κοντά στα… παλαιάς κοπής πεντάρια, ο Αργύρης Πεδουλάκης, θέλει και έναν ψηλό με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Έναν ψηλό, με αθλητικά προσόντα, γρήγορα πόδια, έφεση στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη και γενικά, έναν παίκτη που αμυντικά, να μπορεί να κυνηγήσει και γκαρντ μακριά από το «ζωγραφιστό».

Μια τέτοια επιλογή είναι ο Εμπάκουε, τον οποίο εξετάζουν οι «πράσινοι», ωστόσο ο Αμερικανός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.  Αν ο παίκτης μείνει ελεύθερος, τότε ο Παναθηναϊκός θα ασχοληθεί με την περίπτωσή του, ωστόσο δεν είναι ο μόνος που υπάρχει στη «λίστα» του Πεδουλάκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.