ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«ΣΕΝΤΡΑ» ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

«Πρώτη» χωρίς Μπεργκ (pics)

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση, ενόψει της νέας σεζόν, όπου άπαντες στο «τριφύλλι» ελπίζουν πως θα είναι καλύτερη σε σχέση με την περσινή. Μοναδικός απών ο Μάρκους Μπεργκ.

«Πρώτη» χωρίς Μπεργκ (pics)

Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το απόγευμα, η πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού, ενόψει της νέας περιόδου, με τον Αντρέα Στραματσόνι, να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Μπεργκ, ο οποίος λόγω Euro, απουσιάζει με άδεια (θα επιστρέψει στις 3/7).

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, “κορόιδο” και παιχνίδια με μπάλα, ενώ απουσίασε με άδεια ο Μπεργκ.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 6:30 το απόγευμα.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.136 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
phoca_thumb_l_pao_proti_1 (1)
phoca_thumb_l_pao_proti_1
phoca_thumb_l_pao_proti_2
phoca_thumb_l_pao_proti_3

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...